Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Razbila vhodna vrata, ker je želela seksati

M.J.
28. 10. 2011 09.19
4

Če se kdaj srečate z Melisso Minarsich v zaprtem prostoru in vam ukaže, da želi z vami spolno občevati, je bolje, da se takoj začnete slačiti. Njen partner namreč ni želel spati z njo, kar jo je tako razjezilo, da je moral partner za svojo zaščito celo poklicati policijo.

28-letna Melissa B. Minarsich je nedavno v Iowa Cityju v besu razbila vrata, ker njen fant ni hotel biti intimen z njo. Po daljšem, predvsem pa glasnem prepiru, ki so ga slišali tudi sosedje, je konkretno okajena Melissa izgubila nadzor nad seboj in se odločila, da dobi tisto, kar želi. Po poročanju Easter Iowa News Now sta se zakonca zapletla v fizični obračun, v katerem na srečo nihče ni bil poškodovan, česar pa ne bi mogli reči za vhodna vrata njune hiše. Predpostavljamo, da je bilo njeno besnenje resnično zastrašujoče, saj je prestrašeni partner na pomoč poklical policijo.
Ta je podivjano Melisso pridržala zaradi nasilja v družini, sama pa je kasneje priznala, da je ponorela zgolj zaradi tega, ker ji partner ni želel ustreči. "Želela sem samo malo seksa. Sem zahtevala preveč?" je Melissa vprašala policiste. Po poročanju policije to ni bil prvi tovrstni primer, saj naj bi jo pred nekaj leti že obtožili zaradi podobnega primera. Očitno Melissa ve, kaj si želi, samo vprašanje je, ali to tudi dobi.

Preberite tudi zgodbo o bratu in sestri, ki sta se užitkom predala kar v dvigalu!

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376