Moskisvet.com
To naj bi bile velikanske vesoljske ladje, ki se približujejo Zemlji.

Zanimivo

Prišli bodo 28. novembra. Ste pripravljeni?

K.Š.
04. 11. 2011 15.37
65

Zemlji se približujejo tri ogromne vesoljske ladje. Vlade celega sveta se že pripravljajo na vojno. V medije je kot strela z jasnega udarila novica, da naj bi bili Nezemljani, ki se približujejo našemu planetu, odločeni, da bodo uničili življenje na Zemlji ... Ne, to ni scenarij kakšnega hollywoodskega filma, temveč teorija, ki že nekaj mesecev kroži po spletu!

To naj bi bile velikanske vesoljske ladje, ki se približujejo Zemlji.
To naj bi bile velikanske vesoljske ladje, ki se približujejo Zemlji. FOTO:

Nekateri ameriški znanstveniki, astronomi in raziskovalci izvenzemeljskih oblik življenja naj bi potrdili, da so vesoljske ladje, ki se približujejo Zemlji, pripravljene na napad. Te ladje naj bi prišle v našo atmosfero točno 28. novembra letos.

Zakaj mediji ne poročajo o tem?
"Vlade po celem svetu ne želijo, da bi se novica razširila med prebivalci, saj bi na ta način sprožila le paniko in histerijo. Obenem pa se velike svetovne sile že pripravljajo na to srečanje," je povedal Banesh Bannerjee, neki astronom in znanstvenik, ki naj bi več let delal kot znanstvenik pri projektih, povezanih z neznanimi letečimi predmeti in raziskovanjem življenja na drugih planetih.
Če pa ste prebirali novico o asteroidu 2005 YU55, ki naj bi v prihodnjih dneh obšel Zemljo, veste da je njegov premer dobrih 400 metrov. Kar pa še najbrž niste vedeli in kar trdi znanstvenik Bannerjee, pa je, da je po vsej verjetnosti to sovražnikova izvidniška ladja.

Ste pripravljeni?!
Ste pripravljeni?! FOTO:

Doktor Malley, ki naj bi se ukvarjal z raziskovanjem življenja na drugih planetih, je o tem prihajajočem dogodku podal nekaj informacij, ki jih povzemamo po točkah:
- vesoljske ladje prihajajo iz planeta Gootan
- planet Gootan se ne nahaja v naši galaksiji
- planet Gootan je 14-krat večji od Zemlje, vendar ima zelo podobno atmosfero
- prebivalci tega planeta so desetkrat višji od Zemljanov in štirikrat močnejši
- prebivalci Gootana so veliko bolj pametni od Zemljanov
- vsi svetovni medijih namenoma prekrivajo to invazijo
- ljudje z nižjim IQ-jem ne morejo videti Gootanov in njihovih vesoljskih ladij
- Življenje na Zemlji se bo za zmeraj spremenilo
prebivalci planeta Gootan so naši sovražniki in pripravljajo napad na Zemljo

Bodo hudobni Nezemljani zavladali našemu planetu?!
Bodo hudobni Nezemljani zavladali našemu planetu?! FOTO:

Če vas je že zgrabila panika in že razmišljate, kam za vraga se boste skrili, preden vas Nezemljani ugrabijo ali celo ubijejo, naj vas potolažimo ... Vsevedi Google ne najde nobene kredibilne informacije o doktorju Malleyu ter tudi ne o astronomu in znanstveniku Baneshu Bannerjeeju.
28. november bo potemtakem čisto običajni dan ... Sicer pa če gre verjeti doktorju Malleyu: "Tisti, ki nimajo visokega IQ, ne bodo ničesar videli ali zaznali. Lahko v trenutku izpuhtijo!" Najbrž tudi, če se kaj zgodi, pač tega enostavno ne bomo videli ... To pa seveda še ne pomeni, da se ni zgodilo, mar ne?

KOMENTARJI (65)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376