Moskisvet.com
Primož sicer nadaljuje športno pot, ki jo je prekinil oktobra 2009.

Zanimivo

Primož Kozmus v novi vlogi …

E.N.
29. 07. 2011 10.51
0

Prvi Slovenec, ki je na olimpijskih igrah in svetovnem prvenstvu v atletiki prejel zlato medaljo, je posnel video, s katerim bi rad opozoril na lepote Dolenjske. Družbo mu je delala njegova Maja.

Snemali so tudi zelo visoko ...
Snemali so tudi zelo visoko ... FOTO: Uroš Gracar

Ekipa, ki je snemala na petih različnih lokacijah, je poskrbela, da je v vsakem kadru poleg Primoža prisotno tudi njegovo kladivo. V videu, ki je trenutno v postprodukciji, lahko poleg Primoža vidimo tudi njegovo partnerico Majo, s katero je snemal na atraktivnih lokacijah starodavnega mesteca, znanega tudi kot Dolenjske Benetke.

Primož in Maja sta spoznavala skrite kotičke mesteca, prepletenega z galerijami slovenskih in mednarodnih umetnikov, začutila neokrnjeno naravo Krakovskega pragozda, uživala v sončnem zahodu nad reko Krko, s starodobnim kolesom sta se odpeljala na travnik raznovrstnih rastlin ter uživala v branju.

Promocijski videospot bo režiral šele 19-letni Uroš Gracar, ki je nase opozoril že s filmom Razpotje in raznimi glasbenimi videospoti. 

Še en slovenski biser

Prva oznaka Kostanjevice kot mesta leta 1252 kaže, da je imel trg že pred tem datumom pomembne upravne funkcije. Prva omemba župnika 1220 govori o cerkveno upravni enoti, ki so ji prostor iztisnili fevdni gospodje med šentjernejsko in svetokriško prafaro. Kostanjevica je bila med drugim tudi razglašena za kulturni in zgodovinski spomenik z namenom, da se ohranijo zgodovinske, kulturne, estetske in naravne vrednote ter zagotovi usklajen razvoj.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497