Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Omamil, posilil, umoril in pojedel

U.K.
23. 09. 2011 09.26
11

V nedeljo, 25. 9. 2011, ob 19.00 bo na sporedu programa POP KINO biografski film, posnet po življenju enega najhujših serijskih morilcev v zgodovini ZDA, Jeffreyja Lionela Dahmerja.

Dahmer je bil že kot otrok fasciniran nad mrtvimi živalmi. Kot najstnik je postal alkoholik, svoj prvi umor je zagrešil pri osemnajstih letih. Jeffrey je bil homoseksualec, zato so bili njegove žrtve večinoma mladeniči, ki jih je pod različnimi pretvezami zvabil domov. Največkrat jih je omamil s pivom, v katerega je podtaknil droge. Dahmer je pogosto svoje žrtve posilil, preden jih je umoril, v nekaterih primerih je občeval tudi s trupli.

Eden od njegovih najbolj bizarnih zločinov (predvsem zaradi okoliščin) je umor Koneraka Sinthasomphona. Leta 1991 so oblasti prijele štirinajstletnega Koneraka, ki je krvav in omamljen taval gol po ulicah. Fanta sta opazili dve ženski in poklicali policijo. Dahmer je želel fanta odpeljati domov, vendar mu ženski nista pustili. Ko je prišla policija, jih je Dahmer prepričal, da je Konerak njegov 19-letni fant in da sta se skregala med popivanjem. Policija je Dahmerja in Koneraka odpeljala domov, kjer ga je Dahmer umoril, njegovo lobanjo pa obdržal za spomin. Dahmer je umoril vsaj 17 moških, starih med 14 in 36 let.

Film o tem zloglasnem morilcu je posnel David Jacobson, zloglasnega morilca pa je uprizoril Jeremy Renner. Oglejte si še, kateri so najhujši serijski morilci v zgodovini človeštva!

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376