Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Omamil, pobril nato pa še posilil

M. J.
06. 11. 2011 07.47
12

Nekdanji rezervni kalifornijski policist naj bi svojega prijatelja najprej omamil, nato obril po celem telesu, na koncu pa celo posilil. Čeprav obtožbe zanika oziroma se zagovarja, da je šlo za vzajemno dejanje. Bo vseeno moral nekaj let odsedeti v zaporu.

Tožilec iz Los Angelesa je dejal, da je 56-letnega Johna Haiga Marshalla obtožil spolnega napada in občevanja z vinjeno oziroma omamljeno osebo. Zagrožena kazen za tovrstno početje je do 8 let zapora, vendar se je John uspel pogoditi za 3 leta v zaporu, poleg tega pa se bo moral tudi registrirati kot spolni prestopnik. Po podatkih Torrance daily breeze naj bi Johnov 29-letni prijatelj preiskovalcem povedal, da naj bi ga ta najprej omamil, nato pa naj bi ga tudi spolno napadel. To naj bi se dogajalo pred približno enim letom na domu Marshalla, spolni napad pa naj bi se zgodil pod prho, kjer je John svojo žrtev tudi obril. Prijatelja se sicer nista veliko družila, le občasno sta skupaj popivala po lokalih. Marshallovi odvetniki trdijo, da sta se oba odločila za prhanje in da do spolnega občevanja naj ne bi prišlo.

Preberite pa še neverjetno zgodbo o prostitutki, ki se je spremenila v osla!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369