Moskisvet.com
Tiralica Michaela Koeninga

Zanimivo

'Joške' ubijajo!

U.K.
01. 04. 2011 11.44
6

Pred kratkim je kača ugriznila Orit Fox v prsni vsadek in umrla zaradi zastrupitve s silikonom. A to ni edina nenavadna zgodba o prsnih vsadkih, nekatere so še precej bolj bizarne.

Gustavo Rojas je zbiral denar za kampanjo preko prsnih vsadkov.
Gustavo Rojas je zbiral denar za kampanjo preko prsnih vsadkov. FOTO: iStockphoto
Truplo v prsih
26 letna Sandi Canesco iz Sydneya je po smrti njenega moža, dala njegov pepel všiti v svoje prsne vsadke. Njen mož je namreč umrl v hudi prometni nesreči in po njenih besedah je tako za vedno blizu njenega srca. „Pomislila sem, da če imam njegove upepeljene ostanke v svojih prsih, se ne ne bom nikoli ločila od njega,“ je dejala za medije.

Umetne prsi kot dobitek na lotu
Gustavo Rojas, kandidat za venezuelski državni zbor je sredi kampanje ostal brez denarja. Zato se je odločil za precej nenavadno potezo in ustanovil neke vrste nagradno igro, kjer zmagovalka, ali zmagovalec, dobi za glavno nagrado umetne prsi. Povečanje prsi je v Venezueli izjemno popularno in odziv je bil velik, ni pa znano koliko je Gustavo zaslužil.

Vsadki lahko rešijo življenje
Lydia Carranza je delala v zobni kliniki Simi Valley, ko jo je mož od njene sodelavke ustrelil v prsi. Lydio so odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da so delci izstrelka bili le nekaj milimetrov od njenega srca in bi najverjetneje umrla, če ne bi bilo vsadkov. „Ne morem trditi, da ni mogoče, da bi vsadki preprečili njeno smrt, vendar pa niso ravno ekvivalent neprebojnega jopiča. Zato ne priporočam, da bi kdo vzel vsadke samo zato, da bi preprečil morebitno smrt od krogle,“ je dejal inštruktor za orožje pri policijskem oddelku Los Angelesa.

'Smrtonosni' vsadki
Busty Heart, njeno pravo ime je Susan Sykes, je navdušila množice gledalcev s svojimi ogromnimi vsadki tako, da je z njimi drobila razne predmete, kot so sadje in konzerve(na naslovnici). Nastopila je celo na Ameriškem idolu. Njene dojke tehtajo skupaj kar 18 kilogramov, kar pomeni, da sadje proti njej nima nobenih možnosti.

Lane Jensen
Lane Jensen FOTO: iStockphoto

Seksi tiralica
Nemški lepotni kirurg Michael Koening je imel precejšnje težave s pacientkami, ki niso plačale operacije. Prijavljale so se z lažnimi imeni in nato zbežale po operaciji ne da bi plačale. Zato je besni kirurg izdelal tiralico na katerih so bile fotografije prsi pacientk in jih objavil na spletu v upanju, da jih bo policija odkrila.

Moški z vsadki – na tetovaži
Čeprav se moški dokaj redko odločajo za silikonske vsadke pa nekateri to le naredijo. Lane Jensen je vseeno nekaj posebnega. Na nogi ima namreč tetovažo dekleta, ki ima po novem 3D silikonske obline tam kjer jih pač mora imeti.

Prevara za umetne prsi
Žensko iz Teksasa so aretirali zaradi prevare. Svojim prijateljem in znancem je namreč povedala, da ima raka na prsih, ti pa so za njeno zdravljenje zbrali 10.000 dolarjev. Operacija naj bi ji rešila življenje, vendar je 24-letnica denar zapravila za prsne vsadke. Brila si je glavo, da bi izgledala kot pacientka s kemoterapijo vse skupaj pa naj bi napravila zaradi tega, da bi prepričala svojega moža, da ostane z njo.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492