Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Najgrozovitejša zaporniška fotografija vseh časov!

S.R.
15. 09. 2011 14.45
21

Tole pa vsekakor ni običajen zločinec. 31-letni Caius Veiovisv se poleg tega, da je trenutno priprt zaradi trojnega umora, lahko 'pohvali' še z eno najbolj grozljivih zaporniških fotografij vseh časov. Na njegovem obrazu namreč ne manjka takšnih in drugačnih tatujev in drugih 'olepšav'.

Če se pri nekaterih ljudeh zmrdujemo nad nekaj tatuji ali pirsingi na obrazu, pa so slednji na Caiusovem obrazu pravzaprav še najmanjši problem. Anglež ima poleg številke 666 na sredini čela še nekaj drugih tatujev na obrazu, uhanov v nosu in nad očmi v čelu tudi posebne okrogle vsadke, ki mu štrlijo iz lobanje. Vse skupaj je zagotovilo za zares grozljivo fotografijo obraza, ki jo policisti najverjetneje še dolgo ne bodo pozabili.
Britanski časopis The Sun je fotografijo takoj označil za ''eno izmed najbolj strašnih policijskih fotografij vseh časov.'' Prav nič zato ne preseneča žalostno dejstvo, da so tudi obtožbe zoper njega ravno tako brutalne kot njegov obraz.
Lokalni časopis The Republican namreč poroča, da je Veiovisv skupaj s 34-letnim Adamom Hallom in 44-letnim Davidom Chaluejem obtožen ugrabitve in umora treh moških iz Pittsfielda. Moški so bili pogrešani več kot dva tedna, nakar je policija v jašku odkrila njihova trupla.
Policija sumi, da je Caius skupaj s kolegoma tri moške ubil, da bi preprečil njihovo pričanje na sodišču proti Adamu Hallu, ki je član  'tolpe' Hell's Angels.

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497