Moskisvet.com
Mumija Nezemljana ali le lutka, ki jo je nekdo naredil z namenom, da bi se spet pisalo o tem ...

Zanimivo

Mumija, Nezemljan ali kaj?!

K.Š.
16. 08. 2011 07.48
17

Na dan so prišle fotografije, ki NAJ bi bile narejene leta 1972, ko naj bi arheološka ekspedicija z Univerze v Illinoisu obiskala neki zasebni muzej v Peruju, kjer naj bi skrivali neverjetno odkritje. A so ga res?

Leta 1972 se je skupina znanstvenikov z Univerze v Illinoisu odpravila na arheološko ekspedicijo v Peru. Takrat naj bi skupina obiskala zasebni muzej, v katerem so jim razkrili nekaj neverjetnega. Znanstvenike so odpeljali v poseben prostor, kjer naj bi ležala mumija na fotografiji.

Mumijo naj bi odkrili nekateri lokalni prebivalci, ko so v 70. letih prejšnjega stoletja kopali z namenom, da najdejo nekaj starih grobov. Ko so se dokopali do te mumije, so sprva mislili, da so naleteli na inkovske grobnice, a kaj kmalu jim je postalo jasno, da ni tako. Jama, v kateri so našli mumijo, je bila okrašena z nenavadnimi simboli – kot na primer kače, ki so eksplodirale v zraku in padale v reko.

Ko se je skupina znanstvenikov po podrobnejšem ogledu fotografije odločila, da se bo vrnila v ta muzej, so ostali odprtih ust. Muzej so namreč podrli in ga dobesedno izbrisali s sveta.

Ta novica naj bi potrebovala več kot 39 let, da je prišla v javnost. Seveda se vprašanje kar samo vsiljuje … Le zakaj so čakali toliko let, da razkrijejo TAKO odkritje?

Mumija Nezemljana ali le lutka, ki jo je nekdo naredil z namenom, da bi se spet pisalo o tem ...
Mumija Nezemljana ali le lutka, ki jo je nekdo naredil z namenom, da bi se spet pisalo o tem ... FOTO:

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497