Moskisvet.com
Gmale

Zanimivo

Moški, ki zna zadovoljiti vsako!

K.Š./U.K.
31. 08. 2011 15.14
10

Google ponuja rešitev za težave, za katere sploh niste vedeli, da jih imate ... Gmale je postaven moški, ki bo znal zadovoljiti vsako, še tako zahtevno žensko. Kaj pa se zgodi, če je moški preveč ustrežljiv?

Moški, ki vas bo zadovoljil v vseh pogledih ...
Moški, ki vas bo zadovoljil v vseh pogledih ... FOTO: YouTube

Študenta Stanfordske univerze Larry Page in Sergej Brin sta 27. septembra 1998 ustanovila podjetje Google. Od tistega dne dalje je šlo vse le še navzgor. Glavni sedež podjetja, kjer razvijajo vedno nove in nove uporabnikom prijazne rešitve, je v Mountain Viewju v Kaliforniji. S čim pa nas bodo še razveselili?
Google nam je v vseh teh letih ponudil kup storitev, ki jih vsakodnevno uporabljamo. Le pomislite na gmail ... Koliko računov imate? Na splet je prišel še odgovor Facebooku, Google + in zdaj so v družbi razvili tudi odgovor običajnemu moškemu – Gmale. Šalo na stran – Gmale je le viralni video, v katerem je prikazano življenje z idealnim moškim, ki bi ga seveda (če bi bilo mogoče) lahko razvil le Google.

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497