Moskisvet.com
Katarina Čas se pripravlja za SEX na televizijskih ekranih - 6

Zanimivo

Katarina Čas se pripravlja za SEX na televizijskih zaslonih

M.J.
19. 10. 2011 09.55
0

Hrvaško-slovenski elektro-pop band Lollobrigida se je med snemanjem noro zabaval. Seveda so ob tem tudi marljivo ustvarjali novi videospot za singel Sex on TV, sex on the radio, ki je oziroma bo v teh dneh ugledal tudi luč sveta. Družbo jim je delala Katarina Čas!

Ob tej priložnosti je "Lollam" uspelo združiti televizijske voditeljice in voditelja iz republik nekdanje skupne države. Tako so glavno vlogo poleg članov skupine prevzele Hrvatice Mia Kovačić, Marijana Batinič, Iva Šulentić, Petra Nižetić, beograjska raperka (Bitcharke na travi) in voditeljica Una Senić, nam vsem dobro znana Katarina Čas in zmeraj bolj prepoznaven obraz s stand up odrov Ivan Šarić – blažen med lepoticami.

Lollobrigida želijo s spotom na šaljiv lollobirigidovski način prikazati, kaj vse so ljudje dandanes pripravljeni storiti za uspeh na TV-zaslonih.
Lollobrigida želijo s spotom na šaljiv lollobirigidovski način prikazati, kaj vse so ljudje dandanes pripravljeni storiti za uspeh na TV-zaslonih. FOTO: osebni arhiv

Na eno izmed novinarskih vprašanj je Ida Prester, vodja Lollobrigide, odgovorila, da so vsi omenjeni bend izredno presenetili z dobro voljo, zavzetostjo, entuziazmom in predvsem s pozitivno energijo, ki so jo razdajali na samem snemanju, to je potekalo pod taktirko režiserja Timoteja Neonskega v studiu Alfa filma.

Naj še dodamo, da je končno podobo singla Sex on TV, sex on the radio soustvaril še en Slovenec, in sicer Gregor Zemljič.

Lollobrigida s spotom želijo na šaljiv lollobirigidovski način prikazati, kaj vse so ljudje dandanes pripravljeni storiti za uspeh na TV-zaslonih.

V preteklosti je videoposnetek na to temo in z eksplicitno vsebino že razvnel javnost. V videospotu za pesem Snow skupine The Tide je bil namreč prikazan kratek odlomek iz filma Lovec oblakov, v katerem je prikazan oralni odnos (menda naj bi bila to prav Katarina Čas). S tem si je skupina zagotovo izboljšala samopromocijo, saj omenjeni videoprizori vedno naletijo tako na pozitivne kot seveda tudi negativne kritike. V filmu, ki je bil premierno prikazan na 12. festivalu slovenskega filma v Portorožu, nastopajo Boris in Sebastjan Cavazza, Emil Cerar, Katarina Čas, Wale Ojo, Grega Skočir in Elena Pečarič.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369