Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Italijanka rodila nezemeljsko bitje?!

K.Š.
02. 09. 2011 11.42
118

"Ali vam moram dati Nezemljana na mizo, da mi boste verjeli?!" so bile ogorčene besede 40-letne Giovanne Podda, ki je zaradi svojih javnih izjav izgubila službo in si nakopala le kup težav s sovaščani.

Giovanna se je morala preseliti v drugi kraj, daleč od mesta, kjer je živela že od otroštva. Razlog? Prepričana je, da so jo že večkrat ugrabili Nezemljani. "Nisem več zdržala pritiska. Kamor koli sem šla, so se ljudje ozirali za mano, se hihitali in me imeli za norca," je ogorčeno priznala.
Vse se je začelo pred dvema letoma, ko je Giovanna nabrala dovolj poguma in svojo pretresljivo zgodbo povedala na komercialni televiziji v sklopu oddaje, namenjene skrivnostnim pojavom. Giovanna je novinarju povedala, da so jo Nezemljani večkrat ugrabili. Prvič naj bi jo na svojo vesoljsko ladjo odpeljali, ko je bila stara le pet let. Sivi Nezemljani naj bi na njej opravljali različne poskuse in jo celo večkrat umetno oplodili.
"Oplodili so me vsaj dvajsetkrat. Ko sem bila v drugem ali tretjem mesecu nosečnosti, so mi plod vzeli iz maternice in ga odnesli s seboj." Vsakič, ko je Giovanna zanosila, je obiskala ginekologa. Ta je zaznal bitje srca, vendar nikoli ni bilo videti ploda. Giovanni so vsakič diagnosticirali namišljeno nosečnost!
Nekoč naj nosečnost ne bi potekala, kot bi morala, in Giovanna je spontano splavila. Ostanke ploda je obdržala in jih pokazala ustvarjalcem oddaje. Na njih naj bi bil hibridni plod med Giovanno in Nezemljanom.
Drugi dokazi
Giovanna trdi, da ima ogromno dokazov. Vsakič, ko so jo odpeljali na vesoljsko ladjo, naj bi se na njej pojavili nenavadni zeleni znaki, ki jih je tudi fotografirala. Najbolj pomemben dokaz pa je magnetna resonanca, na kateri se jasno vidi, da ima gospa neki tujek v možganih. Vse te izvide je Giovanna javno predstavila ...

A vsi ti dokazi niso bili dovolj, Giovanno so sovaščani izobčili, izgubila je službo in ljudje se je izogibajo. Odselila se je drugam in upa, da bo končno lahko začela živeti normalno življenje.

KOMENTARJI (118)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492