Moskisvet.com
Girl Panic! - 8

Zanimivo

Postarana Cindy Crawford rada kaj spije

K.Š.
15. 11. 2011 15.52
7

Lokacija: Savoy Hotel v Londonu ... Glavne igralke? Eva Herzigova, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Helena Christensen in Yasmine Le Bon. Skupina Duran Duran spet stavi na super seksi ženske, ki so zaznamovale 90. leta prejšnjega stoletja.

Britanska skupina se je lani vrnila na sceno z albumom All You Need in Now. Duran Duran so bili tisti, ki so prvi v svojih videospotih gostovali lepotice z modnih brvi in tokrat so vse skupaj ponovili.
39-letna Eva Herzigova, 42-letna Helena Christensen, 47-letna Yasmine Le Bon, 41-letna Naomi Campbell in 45-letna Cindy Crawford so se v najnovejšem spotu skupine Duran Duran več kot izkazale. Izvrstne in zabavne igralke z velikim seskualnim nabojem so nas veliko bolj navdušile od cele četice mladih manekenk, ki se tudi pojavljajo v videu.
Videospot, ki je pravzaprav kratkometražni film, pa prikazuje, kako so nekoč živeli in se zabavali člani skupine Duran Duran. Posebnost? Člane skupine igrajo ravno te seksi ikone lepote.
Duran Duran so nekateri definirali kot prvi vizualni bend. Poleg glasbenega področja so se namreč lotili celostne zunanje podobe. Vsak aspekt njihovega delovanja je bil skrbno premišljen. Glasba in zunanji videz sta bila praktično njihov 'manifest'. Že takrat so vedeli, da morajo imeti lepe fotografije in predvsem lepe videospote, v katerih so od nekdaj nastopale le kraljice modnih brvi ... In to so ponovili.

Ne pozabite pa tudi na našo nakradno igro, s katero si lahko izklesate telo!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369