Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Bradavičke, da te kap!

K.Š.
30. 09. 2011 12.04
43

Če ste v življenju videli že veliko prsi, ste gotovo tu in tam naleteli tudi na nekoliko manj običajne. Predstavljamo vam galerijo prsi, ki so nekoliko 'drugačne'. V igri so predvsem bradavičke, od velikih do malih, dolgih in dobesedno zaobljenih.

Ena od teh bradavičk pa je resnično vse prej kot lepa ... Lastnica 'ponesrečene' bradavičke je nekdanje Playboyevo dekle, gospodična, no, bolje rečeno kar gospa Shauna Sand. 40-letna blondinka je kot 'model' začela delati že pri rosnih petih letih. Leta 1996 so se ji uresničile dolgoletne sanje in postala je Playboyevo dekle.
Živela je kot v pravljici ... Poročila se je z igralcem Lorenzom Lamasom in povila tri krasne deklice. A pravljice se žal končajo in parček se je leta 2002 ločil. Shaunina pot je od tega dogodka šla le navzdol. Igralka se je zapletla v kup 'nevarnih' ljubezenskih razmerij, pretiravala z lepotnimi operacijami in za piko na i se je na spletu pojavil tudi njen amaterski pornofilm ... Padajoča zvezda pa se je tudi (pre)večkrat pijana pojavila na kakšni prireditvi in ne nazadnje pokazala, da plastični kirurgi žal niso nezmotljivi ... Za razliko od drugih prsi v naši galeriji ...

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376