Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Zanimivo

Poje vso golazen, ki mu jo ukažejo pojesti!

S.R.
21. 10. 2011 11.07
5

Za Louisa Cola je prav vsaka stvar hrana. Vsaj tako pravi njegovi oddaji Hrana za Louisa (Food for Louis) posvečena stran na Facebooku. In Louis pri tej trditvi prav nič ne pretirava, temveč prav zares poje vse, kar si lahko zamislite.

V najnovejšem delu svoje oddaje, ki je na splet prišel 18. oktobra, 28-letni Louis Cole tako poje kar celega živega škorpijona! Škorpijona na posnetku vtakne v usta in ga uspešno tudi poje ter zadrži v želodcu. Na njegovi Facebook strani ga oboževalci sicer vseskozi sprašujejo vse, kar jim pade na pamet, od tega, kako deluje njegova prebava, do tega, kakšne kamere uporablja za snemanje svojih bizarnih podvigov. Seveda na najbolj priljubljenem spletnem socialnem omrežju ne manjka niti novih in zelo izvirnih predlogov za Louisove prihodnje obroke. Med izvirnejše predloge spadajo takšni in drugačni iztrebki, surove žabe, mrhovina, kozlovi testisi in mnogi drugi. A če sodimo po njegovem zadnjem podvigu, ko je praktično brez težav pojedel živega škorpijona, lahko Louis zaužije še marsikaj drugega. No, vse skupaj le ni tako hudo, kot je videti, saj je časopis Elmbridge Guardin poročal, da je Louis požrl vrsto škorpijona, ki ne piči.

Oglejte si video, v katerem Louis poje živega škorpijona. POZOR! Posnetek je zelo nazoren in ni za tiste z občutljivim želodcem!

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376