Moskisvet.com
Jelena je med svojimi kolegi precej nepriljubljena ... Za hekerskimi napadi se po njenem mnenju skriva nekdo iz glasbene estrade.

Zanimivo

Besna Jelena Karleuša grozi srbskim estradnikom

K.Š.
05. 08. 2011 10.50
8

Jelena Karleuša ima s svojimi videospoti kar nekaj težav. Pred časom ji je namreč nekdo vdrl v uradni YouTube kanal in odstranil videospot za skladbo Nova religija. Sedaj pa se je zgodba ponovila …

Jelena je med svojimi kolegi precej nepriljubljena ... Za hekerskimi napadi se po njenem mnenju skriva nekdo iz glasbene estrade.
Jelena je med svojimi kolegi precej nepriljubljena ... Za hekerskimi napadi se po njenem mnenju skriva nekdo iz glasbene estrade. FOTO: YouTube

Na portalu YouTube je bil videospot za skladbo Insomnia pravi hit, kar je očitno nekoga jezilo … Video je čez noč izginil s priljubljenega portala, saj ga je nekdo enostavno izbrisal. Ekipa turbo dive je takoj reagirala in videospot so medtem spet naložili na njen uradni YouTube kanal.
Jelena pa je zadevo besno komentirala: "Nevoščljivost res ne pozna meja. To, kar so naredili, enostavno ne more spremeniti dejstva, da je moj videospot najbolj gledan domači spot vseh časov na portalu YouTube. Obsojam to dejanje, vendar ne bom naredila enake poteze. Moj obraz in moja čast mi ne dovoljujeta, da bi to naredila komu drugemu. A, verjemite mi, da lahko! V tem trenutku bi lahko naročila, da se z YouTuba odstranijo videospoti celotne balkanske estrade. Če se celotna estradna elita združi, ne bo imela toliko ogledov, kot jih imam jaz! Naj kar uživajo v svojih primitivnih potezah, jaz jim bom vrnila z nasmeškom!“

Njeni stavki, v katerih sicer obljublja, da ne bo storila nič podobnega, pa so nabiti z besom in jezo. Jelena očitno že dobro ve, kdo stoji za temi potezami.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492