Moskisvet.com
Mandy Smith - 16

Zanimivo

14-letnico razdevičil 34 let starejši moški!

K.Š.
11. 11. 2011 15.55
9

Mandy Smith je oseba, od katere res ne bi pričakovali, da bo 'pridigala' o tem, kdaj naj dekleta prvič seksajo. A točno to počne. Sedaj 41-letna gospa, ki je v '80. letih prejšnjega stoletja krasila naslovnice rumenih revij zaradi ljubezenske veze s 34-let starejšim Billom Wymanom, pravi, da je bog edini moški v njenem življenju.

Punca se je v zelo kratkem času znašla v najbolj branih svetovnih revijah.
Punca se je v zelo kratkem času znašla v najbolj branih svetovnih revijah. FOTO: Reuters
Na večini fotografij je bila deklica napol gola.
Na večini fotografij je bila deklica napol gola. FOTO: Reuters
Mandy se je v medijih začela pojavljati, ko je bila stara 13 let. Takrat se je namreč začela zveza med njo in 34-let starejšim basistom skupine Rolling Stones. Svet je bil šokiran. A ljubezen se je nadaljevala.
Mandy je imela precej razumevajoče starše, predvsem mamo, ki je zvezo med njo in gospodom Wymanom sprejela in celo zagovarjala. Mandy je bila takrat le 13-letnica, ki je želela biti slavna. Bill pa je (kot sedaj sam pravi) šel skozi krizo srednjih let ... In takrat mu jo je premagala prebroditi prav 13-letnica!
Bill in Mandy sta medijem razkrila, da sta prvi spolni odnos imela 'šele', ko je ona dopolnila 14 let.

Kako se je začela 'ljubezen' med njo in Billom?
Mandy in njena sestra Nicola sta prihajali iz precej problematične družine. Oče jih je zapustil, ko je bila Mandy stara le 3 leta in zvezdnica je še danes prepričana, da bi bilo vse drugače, če bi oče ostal z družino. Njuna mama Patsy je zapadla v hudo depresijo, zato sta se dekleti morali 'znajti' kar sami.
Ko je bila Mandy stara 13 let je s sestro začela zahajati v londonske nočne klube.  Nihče ju ni vprašal, koliko sta stari, izgledali sta starejši in predvsem izgledali sta zelo dobro. Punci sta uživali v moških pogledih in v tem, da sta imeli vedno na razpolago neomejene količine vodke, pomešane s kokakolo.
Nekega večera sta uspeli priti na zabavo, kjer so bili tudi glasbeniki. Tam je Bill prvič videl svojo bodočo ženo. 13-letnica mu je takoj padla v oči. Pristopil je in ji povedal, da ji lahko pomaga pri karieri modela.

Suhljata lepotička, ki se je z Billom poročila, ko je dopolnila 18 let in se le dve leti kasneje od rockerja tudi ločila, se je kasneje še enkrat poročila. Pri 30 pa je povila sina.


Začel jo je redno obiskovati. Že nekaj dni po tem, ko sta se prvič videla, je njeni sestri zaupal, da se je zaljubil v takrat 13-letno deklico. Mandy je njegovo dvorjenje sprejela. Začela sta se redno videvati. Škandal je izbruhnil.
Mandyjina mama Patsy Smith pa je vse skupaj še dodatno spodbujala, češ: "Izbral te je eden od skupine Rolling Stones. Nimaš kaj razmišljati!"

Parček, ki je šokiral svetovno javnost.
Parček, ki je šokiral svetovno javnost. FOTO: Reuters

Bill Wyman je bil znan kot lomilec ženskih src. Govorilo in pisalo se je, da jih je imel veliko več kot 1000. Vse do brhke Lolite, zaradi katere naj bi celo strgal svojo črno knjižico, v kateri so bile zapisane številke vseh njegovih ljubic.
Bill in Mandy naj bi prvič seksala, ko je ona dopolnila 14 let. Poročila pa sta se, ko je bila blondinka stara 18 let. Po dveh letih sta se ločila in Mandy je šla na svojo pot. Padla je v primež depresije, iz katerega se je rešila s pomočjo vere.
Najbolj neverjetno pri vsem tem pa je, da je Mandyjina mama Patsy pozneje poročila Billovega sina, Stephena, kar je sedaj Mandy označila kot scenarij zelo slabe limonade.
 
Leta 2005 se je Mandy po hudi depresiji zatekla k veri in začela redno obiskovati cerkev. Postala tudi neke vrste mentorica mladim dekletom v težavah. Sedaj, kot 41-letna gospa, pravi, da bi ženske morale za prvi spolni odnos počakati vsaj do 18. leta. Nekatere pa še dlje, ker: »Meni je bilo otroštvo odvzeto in ga nisem nikoli dobila nazaj!«
Mandy pa je novinarjem še ogorčeno povedala: »Če bi se to zgodilo zdaj, bi Bill končal v zaporu!«

Ne pozabite pa tudi na našo nagradno igro!
 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376