Moskisvet.com
Moški

Novice

Kakšne naj bo popoln dan v moški družbi?

S.P.
19. 10. 2023 05.00
0

Vsak moški, ne glede na to, ali je samski, v zvezi ali pa si je že ustvaril družino, vsaj občasno potrebuje kakovosten čas v družbi prijateljev. Se strinjate? Seveda včasih prijajo sproščene moške debate pozno v noč ob vrčku piva, a za dušo, telo in krepitev prijateljskih vezi je še bolje, če se odločite dragocene ure skupaj preživeti aktivno.

Dejstvo je, da šport povezuje. In rek "Zdrav duh v zdravem telesu" tudi ni iz trte izvit. Zato naslednjič, ko se boste s kolegi dogovarjali, kje se dobite in kaj boste počeli, namesto težkih debat za šankom raje izberite katero od športnih aktivnosti. Možnosti je neomejeno, koristi pa še več. In tako si boste po aktivnih urah še z večjim užitkom privoščili zasluženo pijačo ali drugo osvežitev ter imeli še več materiala za pogovore.

Pojdite v hribe

Naša lepa zelena dežela ponuja zares veliko gora, hribov, gozdov in drugih zelenih površin, kjer se lahko nadihate svežega zraka, če le pokukate iz betonskih mestnih središč. In tudi če nimate časa na pretek, se zagotovo v bližnji okolici nahaja vsaj kakšen manjši grič, na katerega se lahko brez večjih naporov povzpnejo tudi tisti vaši prijatelji, ki sicer večino časa preživijo na kavču. Spodbudite torej družbo, da se skupaj odpravite v hribe, kjer si lahko za piko na i privoščite bodisi malico iz nahrbtnika bodisi se okrepčate v kateri od planinskih koč. 

Na kolo za zdravo telo

Kolesarjenje je v zadnjih letih močno pridobilo na priljubljenosti, tako rekoč po vsej Sloveniji (in tudi čez mejo) pa se nahajajo čudovite kolesarske steze. Če razmišljate o izletu z družbo, se tako raje kot z jeklenim konjičkom na pot podajte s kolesi. Uživali boste na svežem zraku, okrepili telo in spoznavali deželo tudi z druge perspektive. In konec dneva boste ponosni, ker ste naredili nekaj zase in dan preživeli v najboljši družbi. 

Preizkusite svojo formo na katerem od številnih športnih dogodkov

Skozi vse leto se na vseh koncih Slovenije kot po tekočem traku vrstijo najrazličnejše športne prireditve, od tekaških in kolesarskih maratonov do bolj izvirnih različic teka, kolesarjenja in drugih športov. Ste bolj za zimske ali poletne aktivnosti? Vodne športe, funkcionalne vadbe ali morda adrenalinske preizkušnje? Malce pobrskajte po spletu in zagotovo boste našli dogodek, ki bo vaši družbi pisan na kožo. Ne samo da boste preizkusili svoje meje in na plano izvabili tudi tekmovalnost, preživeli boste odličen dan v družbi enakomislečih, saj na tovrstnih prireditvah kar poka od pozitivne energije.

Preživite čas s prijatelji čim bolj aktivno.
Preživite čas s prijatelji čim bolj aktivno. FOTO: Adobe Stock

Ne pozabite na skupinske športe

Skupinski športi, kot sta nogomet ali košarka, ne gredo nikoli iz mode. Tako rekoč vsaka vas ima vsaj eno igrišče, kjer lahko z družbo sproščate svojo energijo in v bitki za žogo pokažete svojo tekmovalno naravo. Ali še bolje – če še niste, se včlanite v kakšen klub in treninge obiskujte na tedenski ravni, če vam le čas dopušča. Ne le, da boste pridobili na kondiciji in se z družbo še bolj povezali; navezali boste tudi nove stike, ki lahko prerastejo v prava prijateljstva. Odlična izbira je tudi tenis ali denimo badminton, lahko pa se odločite tudi za kateri koli drug skupinski šport. Možnosti je na pretek.

Tudi gostilniški športi štejejo

Seveda se nič ne more primerjati z aktivnostmi na prostem, po možnosti v naravi, a tudi z igro bowlinga, biljarda, pikada ali denimo ročnega nogometa boste naredili nekaj zase. Če ne drugega, se boste neizmerno zabavali, nasmejali in si morda na račun poraženca privoščili kakšno rundo. 

Aktivno druženje malce drugače

Ni lepšega občutka kot pomagati prijatelju in pri tem narediti nekaj dobrega tudi zase in za svoje telo. Morda kdo od vaših bližnjih potrebuje pomoč pri zlaganju drv, gradbenih delih, obiranju sadja ali pri kakšnem drugem opravilu? Dogovorite se z družbo in mu priskočite na pomoč. Tudi takšno preživljanje časa je nadvse aktivno, delo pa lahko v pozitivnem vzdušju postavne prava zabava in se vam bo vsekakor obrestovalo v več pogledih. Nikoli namreč ne veste, kdaj boste sami potrebovali pomoč.

Pokažite športno srce tudi sede

Konec koncev pa lahko čas s prijatelji v športnem duhu preživite tudi sede. Skupaj obiščite tekmo priljubljenega kluba in navijajte za naše oziroma vaše. Vzdušje na tekmah je vedno nabito s čustvi in energijo in bo prava sprostitev po napornem dnevu. 

Pričarajte ultra dobro navijaško vzdušje v domači dnevni sobi!

Navijaško vzdušje pa seveda lahko ustvarite tudi za štirimi stenami lastnega doma. Za to potrebujete le ultra hiter internet in TV. Izberite enega od paketov A1 Ultra, ki med drugim zagotavljajo ultra TV izkušnjo na več televizorjih, ali pa se odločite za pakete A1 Net + TV, sedaj za 61 odstotkov ugodneje. Ne samo, da vsi paketi vključujejo brezplačen VOYO, poleg dolgega seznama najrazličnejših vsebin za vse okuse boste na račun prišli tudi športni navdušenci. Spremljali boste namreč lahko najboljše nogometne lige v Evropi in vsa najboljša klubska tekmovanja – Ligo prvakov, ligo Evropa ter ligo Konferenčnega pokala.

Za ultra dober večer potrebujete le ultra dobro družbo in ultra hiter internet in TV.
Za ultra dober večer potrebujete le ultra dobro družbo in ultra hiter internet in TV. FOTO: Arhiv naročnika

In ker je sicer pomembno, kaj gledaš, še bolj pa, s kom gledaš, povabite na ogled tekem prijatelje in skupaj preživite nepozaben moški večer.

Sponzorirana vsebina

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376