Moskisvet.com
Mijo Matić NASLOVNA

Fit

Razkril skrivnost postave, ki se je ne bi branil noben moški

M. A.
03. 10. 2019 07.34
2

Zaradi številnih vsakodnevnih obveznosti pogosto zmanjka časa za telovadbo in skrb za lastno telo, zato ni čudno, da vedno govorimo, da naslednji teden (ali že jutri?) pa res začnemo telovaditi. S takšnim tempom se je soočal tudi Mijo Matić, gasilec in osebni trener, ki na sosednjem Hrvaškem trenutno nastopa v vlogi sanjskega moškega v resničnostnem šovu Gospodin Savršeni, za njegovo naklonjenost pa se poteguje kar 20 lepotic. Zdaj je na svojem Instagramu razkril tudi skrivnost svoje izklesane postave. Kot pravi sam, se vse skriva v glavi.

28-letni Mijo Matić do nedavnega na Hrvaškem ni bil znan. Bil je povsem običajen fant, ki je svojo strast pred nekaj leti našel v telovadnici in fitnesu, zato je sčasoma postal tudi osebni trener in do podobnih rezultatov pomagal drugim, ob tem pa je še gasilec.Vedno na široko nasmejani Mijo je v preteklih tednih navdušil številna srca Hrvatic, ko je obul čevlje sanjskega moškega in začel izbirati med dvajsetimi lepoticami. Ena izmed njih je celo pevka Nuša Rojs, lanskoletna polfinalistka v šovu Slovenija ima talent, prav njej pa je Mijo zaenkrat prav posebej naklonjen.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Med vsemi obiski in zmenki pa Mijo še vedno najde čas za telovadbo in fitnes, a kot je zdaj razkril sam, se z urniki ne obremenjuje. ’Zelo redko sem treniral trikrat na teden, največkrat samo dvakrat tedensko. Vrsto let nisem tehtal hrane, tudi nisem nosil obrokov s seboj, prav tako sem pil alkohol in jedel sladkarije. Nikoli nisem imel – in še vedno nimam – načrta, programa ali aplikacije. Vsak dan je drugačen in spremembe se pogosto zgodijo tekom dneva. Rešitve se ne nahajajo zunaj. Težave se ne nahajajo zunaj,’ je zapisal in namignil, da je vse v glavi in da je pomembno predvsem to, kako se z izzivi, ki nam jih življenje prinese, soočimo.

Učinkovite vaje za čvrsto oblikovane prsne mišice
Preberi še
Učinkovite vaje za čvrsto oblikovane prsne mišice

Matić, ki sicer piše tudi bloge, pogosto pa se razpiše kar na svojem Instagramu, je sicer že pred nekaj meseci prav tja zapisal, da naj se ljudje ne oklepajo navad, saj ne obstajajo dobre in slabe navade, ampak so te že v osnovi slabe. ’Živeti je treba iz trenutka v trenutek, se zavedati vsega okrog sebe in biti sproščen, ne smete se boriti sami s seboj.’

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Sanjski moški prihaja tudi na POP TV!

Za svojega sanjskega moškega pa se bodo naslednje leto borile tudi Slovenke. Si finančno preskrbljen, si star med 18 in 40 let in seveda samski? Imaš takšnega prijatelja, morebiti brata, sošolca, sodelavca? Ne oklevaj, kajti prijave se še vedno zbirajo TUKAJ. Zakaj ne bi ljubezni svojega življenja spoznal na tako poseben način?

Sanjski moški naslednje leto prihaja tudi na POP TV.
Sanjski moški naslednje leto prihaja tudi na POP TV. FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414