Moskisvet.com
Prehranska dopolnila

Prehrana

Na to morate biti pozorni pri izbiri prehranskih dopolnil

E.R.
19. 05. 2024 02.00
0

Več ni nujno bolje. Je praktično, a pogosto neučinkovito.

Fit

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ukvarjanje s fitnesom in na splošno s športom je bistveno povezano tudi s prehrano in uporabo prehranskih dodatkov, kar pa na žalost do potrošnika ni najbolj prijazno do njegove denarnice.  

Zakaj se pravzaprav odločamo za vpeljavo prehranskih dodatkov? Zlasti pri tistih, ki se ukvarjajo s fitnesom, je to pogost korak, saj rezultati sčasoma postajajo vedno manj opazni, kar običajno vodi v iskanje rešitve nastale zagate, vsak posameznik pa že tako seveda poskuša ohranjati zdrav duh v zdravem telesu. 

Na to morate paziti, če hodite v fitnes
Preberi še
Na to morate paziti, če hodite v fitnes

Danes imajo prehranski dodatki izjemno učinkovit marketing, saj njihovih oglasov mrgoli po internetnih straneh, dodatno promocijo pa jim seveda delajo tudi spletni vplivneži na socialnih omrežjih. Neprestana obdanost z informacijami o prehranskih dopolnilih ima tako sicer tihi, a izjemno močan učinek na posameznika, zato se zelo pogosto dejansko vpraša, če je morda prav ta dodatek tisti, ki bo izboljšal njegovo zdravje, učinkovitost treninga, in podobno ...

Na tem področju se je opekel tudi naš novinar, ki pa vam v spodnjem videoposnetku iz prve roke svetuje, na kaj je treba biti pozoren ob nakupu in sami izbiri prehranskih dopolnil. 

Ima jemanje prehranskih dopolnil več prednosti ali slabosti?
Preberi še
Ima jemanje prehranskih dopolnil več prednosti ali slabosti?

Razumeti je treba, da več ni nujno boljše in da ena magična tableta, ki združuje vse, kar telo potrebuje, ne obstaja. Je sicer praktična, a najpogosteje neučinkovita. Pred začetkom jemanja prehrambnih dodatkov pa je bistvenega pomena predvsem to, da si najprej sestavite svoj režim. Več o tem pa spodaj.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479