Moskisvet.com
Tom Cruise

Fit

Ne boste verjeli, koliko hrane v enem dnevu poje Tom Cruise

E.R.
21. 06. 2024 03.00
4

Tom Cruise je razkril skrivnost svoje dobre forme, ki mu jo pri njegovih 61. letih zavida marsikateri mladenič.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Tretjega julija bo slavni zvezdnik praznoval 62. rojstni dan in, sodeč po fotografijah s plaže Formentor v kraju Pollensa na španskem otoku Mallorca, se zdi, da je hollywoodski superzvezdnik Tom Cruise uspel v nemogoči misiji – ohraniti trup in mišični tonus mladeniča v zrelih letih. Ko se je preoblekel v kopalke, je namreč vse predstavnice nežnejšega spola pustil odprtih ust.

Ko je spoznal njene otroke, jo je zapustil
Preberi še
Ko je spoznal njene otroke, jo je zapustil

Kaj je njegova skrivnost? 

V lanskoletnem intervjuju za moško fitnes revijo Men's Health je pojasnil, kaj njemu pomeni zdrav način življenja, ter razkril svoje prehranjevalne navade, vsakodnevno vadbo in adrenalinsko odvisnost od kaskaderskih prizorov, ki jih še vedno izvaja sam brez pomoči dvojnika.

To so igralci, ki so med snemanjem skoraj umrli
Preberi še
To so igralci, ki so med snemanjem skoraj umrli

Po besedah enega največjih hollywoodskih zvezdnikov vseh časov je skrivnost mladosti v radovednosti, s katero sprejemamo nove in nenavadne izzive, ki nas na koncu nenehno postavljajo pred nove težave in nas tako varujejo pred rutino in navadami, ki nas naredijo počasne, inertne in nezadovoljne same s sabo.

Fit

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

"Nikoli ne ponavljam istih vaj v daljšem časovnem ciklu, saj morajo biti možgani nenehno stimulirani s spremembami, da telo ostane v vrhunski formi. Zato so moje vaje in aktivnosti zelo različne, poleg treninga v telovadnici vključujejo tudi številne aktivnosti na prostem, saj ni isto, če tečeš po tekočem traku, na katerem je vsak korak predvidljiv, ne glede na to, koliko jih je, ali pa če to počneš v naravi, na neravnem terenu, ki ga ne poznaš in moraš paziti na vsak korak," je povedal Tom Cruise, ki uživa tudi v vožnji s kajakom, trenira sabljanje, dviguje uteži, prosto pleza, skače s padalom, kolesari in se ukvarja s pohodništvom.

Kaj jesti pred treningom?
Preberi še
Kaj jesti pred treningom?

Veliko vlogo pri ohranjanju forme ima pravilna prehrana, ki vključuje več manjših obrokov in dnevni vnos do 1200 kalorij, kar je že leta njegova najvišja meja. Kaj to pomeni? Za lažjo primerjavo -- kalorična vrednost menija Big Mac znaša 1400 kalorij.

Tom Cruise seveda zelo pazi, kaj jé, zato je z jedilnika črtal sladice, industrijsko predelana živila in ogljikove hidrate, zato njegovi obroki temeljijo na mesu, zelenjavi, sadju in oreščkih.

Brutalna dieta, zaradi katere ima Ibrahimović telo boga
Preberi še
Brutalna dieta, zaradi katere ima Ibrahimović telo boga

Čeprav se marsikdo sprašuje, kako mu lahko glede na aktiven življenjski slog in veliko fizično porabo zadostuje le 1200 kalorij, je odgovor pravzaprav preprost in ga poznajo vsi nutricionisti. Število kalorij in njihova hranilna vrednost pravzaprav nista povezani. In v primeru Toma Cruisa lahko hranilna vrednost majhnega števila kalorij skrbno pripravljenih živil zadovolji in ohranja v ravnovesju vse presnovne funkcije njegovega telesa.

Tom Cruise razkril, kaj si želi početi vsaj še 20 let
Preberi še
Tom Cruise razkril, kaj si želi početi vsaj še 20 let
Na VOYO si lahko kadar koli ogledate akcijsko komedijo Kot noč in dan (Knight and Day), v kateri je Tom Cruise nastopil v glavni vlogi. 

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497