Moskisvet.com
Prostitutka

Erotika

Turizem za tiste brez moralnih zadržkov

U.K.
10. 10. 2018 15.31
5

Gre za eno najbolj kontroverznih turističnih ponudb, ki stranki obljublja življenje bogataša.

Organizatorji trdijo, da gre za popolnoma legalno ponudbo, ki si jo pač privoščijo tisti, ki nimajo moralnih zadržkov in imajo dovolj pod palcem. Tako imenovani Sex Island ponudba namreč ponuja strankam dopust na skrivnostnem otoku, ki se nahaja nekje na Karibih. V ponudbo sta vključeni vsaj dve prostitutki (ki jih lahko stranke med seboj menjavajo), neomejene količine alkohola in drog. In to vse za okoli 5.000 evrov. 

Preprečili odprtje bordela s seks roboti
Preberi še
Preprečili odprtje bordela s seks roboti
Seks otok
Seks otok FOTO: You Tube


Kritiki so ponudbo in organizatorje označili za gnusobe, a so se ti odzvali tako, da so povedali, da je ponudba glede zakone na otoku povsem legalna in da so vsa dekleta, ki sodelujejo polnoletna in sodelujejo po lastni volji. V ponudbi naj bi bilo šestdeset deklet. Zaradi zgražanja javnosti so organizatorji vse skupaj prestavili na skrivno lokacijo. 

Dekleta so povsem na razpolago strankam.
Dekleta so povsem na razpolago strankam. FOTO: iStock


Organizatorji so tudi sporočili kaj bo 30 strank (to je namreč maksimalno število) za svoj denar dejansko dobilo. Vsaka stranka naj bi dobila dve dekleti latinskega porekla, imeli bodo seks šove v živo, luksuzne zabave na jahti in še nekatera nerazkrita presenečenja. S puncami bodo imeli neomejene spolne odnose. V ponudbi so zapisali da je naloga deklet, da stranke častijo kot kralje. Celoten dopust traja štiri dni in zanimivo je, da lahko stranka pripelje tudi svojo partnerko ali partnerja.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479