Moskisvet.com
Karieristka daje na prvo mesto svoje delo.

Erotika

Ženske, ki jih je težko ukrotiti

V.H.
04. 03. 2019 13.57
2

Obožujete izzive ali ste naleteli na žensko, ki vam povzroča probleme? Predstavljamo vam nekaj pogostih tipov žensk, ki so zahtevnejše, predvsem pa morate k njim pristopiti na pravi način … Si upate?

Zasanjana ženska

To je ženska, ki sanja o pravljici, kar pomeni, da si želi princa na belem konju. Prebira ljubezenske romane, gleda telenovele in si želi vse in še več. Praviloma ni nikoli zadovoljna in jo boste v realnem življenju težko zadovoljili. Njena pričakovanja so izjemno visoka in če vloge ne odigrate po njenih željah, z vsemi tistimi romantičnimi gestami in neprestanimi iskricami se vam ne bo dobro godilo. Očarali jo boste z zgodbami, ki jih lahko vidite v filmih, zato si obvezno, kakšnega poglejte. Upajte le na to, da ima raje romantične komedije kot drame.

Ženska, ki jo vsi hočejo

Ona predstavlja izziv in spodbuja tekmovalnost. Vedno urejena do potankosti ali pa z neverjetnim nasmehom, preprosto očarljiva. Ne govorimo samo o njenem videzu, ampak tudi o karakteristikah, kako pogleduje moške in jih razoroži z nekaj besedami. Obvlada in pozna vse vaše šibke točke. Prednost v njenih očeh si boste pridobili le, če boste drugačni. Pokazati morate izvirnost in kreativnost, ker vseh tistih klasičnih fraz se je že naveličala.

Ona predstavlja izziv za vsakega moškega.
Ona predstavlja izziv za vsakega moškega. FOTO: Profimedia

Ženska, ki je rada samska

Uživa v samskem življenju in ne išče moškega, vsaj ne za resno vezo. Ponavadi je avanturistka, ki ljubi življenje in pustolovščine, medtem ko ji zakonski stan predstavlja omejitev svobode, ki jo obožuje. Običajno ni navdušena nad monogamijo, ampak vedno išče nekaj novega. Torej, če si jo želite se boste morali najprej z njo zabavati in jo postopoma prepričati, da je življenje v dvoje lahko prav tako razburljivo.

Karieristka

Na prvem mesto je njena kariera, saj obožuje svojo službo in zapostavlja vse drugo. Potrditev išče v delovnih nalogah in ne od moških. Ima močno osebnost in je rada neodvisna, medtem ko za zmenke praviloma nima časa. Očarali jo boste z dobrim poslovnim predlogom in mogoče se bosta med skupnim projektom celo zbližala. Kakorkoli, fasciniral jo bo poslovni izziv ali pa ji uspešno predstavite še druge užitke izven delovnega časa, tako da jo ujamete v večernih urah, ko običajno odhaja iz službe. Mogoče potrebuje dopust.

Karieristka daje na prvo mesto svoje delo.
Karieristka daje na prvo mesto svoje delo. FOTO: Profimedia

Razočarana v ljubezni

V prejšnje odnose je vložila veliko časa in je bila na koncu razočarana, zato vas bo pošteno namučila. Pomembno je, da si pridobite njeno zaupanje in čakajo vas številne preizkušnje in testiranja. Potrebovali boste ogromno volje in vztrajnosti ter veliko dokazov pripadnosti. Pazite le, da niste tisti, s katerim si bo samo zacelila rane.

Starleta

Ves denar nameni v svoj videz in večino časa preživi na zabavah, kjer si želi predvsem občudovanja. Osvojili jo boste z luksuznim življenjskim stilom, saj obožuje dobre avte, lepe obleke, drage torbice, prestižne znamke, luksuzna stanovanja, počitnice v daljne kraje … Torej, potrebujete predvsem debelo denarnico.

Ženska, ki hoče biti mama

Materinstvo je želja skoraj vsake ženske in pri nekaterih je ta želja izjemno močna. To pomeni, da hoče otroka na vsak način in na vas gleda kot na nekoga, ki ji to lahko omogoči. Navdušujejo jo dojenčki, vozički in vse, kar je povezano z otroci. Imena za njene oziroma vajine otroke so že izbrana, poročni prstan ogledan, hišica v njenih mislih že postavljena … Potrebuje samo še očeta svojih otrok in v primeru, da si želite družino tudi sami potem boste zagotovo uspešni.

Potrebuje samo še očeta svojih otrok.
Potrebuje samo še očeta svojih otrok. FOTO: Profimedia

Katera je tista prava ženska za vas pa veste samo vi. Srečno!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417