Moskisvet.com
moški masturbira

Erotika

Že 700 dni ni masturbiral - to je rezultat!

Ma.K.
07. 10. 2016 11.15
33

Mladenič po imenu Brohit se je odpovedal masturbiranju. Po skoraj dveh letih abstinence pravi, da je dobil super moči in da se je močno spremenilo tudi njegovo razmišljanje: njegov um naj bi bil namreč zdaj »čistejši in jasnejši«.

Brohit je eden izmed 200 tisoč članov spletne skupnosti, imenovanje NoFap, ki se vzdržujejo samozadovoljevanja. Na spletnem portalu Reddit je pred dnevi objavil zapis, v katerem je pojasnil, skozi kakšne spremembe je šlo njegovo telo v več kot 700 dneh, odkar se je odpovedal masturbiranju. Njegova objava je v samo nekaj urah postala velik hit na družbenih omrežjih.

Mladenič je v zapisu razkril, da je že v prvih tednih začutil velike spremembe. »Dobil sem priložnost, da izkusim številne stvari, za katere bi nekoč potreboval tako rekoč super moči. Poleg tega sem pridobil na samozavesti, izboljšala se mi je koncentracija, ženske so nenadoma postale bolj pozorne name, lažje sem prišel do seksa, dobil sem več energije ...« je zapisal in dodal, da je zdaj prepričan, da želja po seksu dejansko »zamegli človekov razum«.

moški masturbira
moški masturbira FOTO: Thinkstock

Navdušen nad rezultati

Pojasnil je, da mu je abstinenca pomagala tudi pri tem, da dojame, da obstajajo tudi druge odvisnosti, ki so povezane z dekleti in seksom. »Prej sem vsaki dve minuti v roke vzel mobilni telefon, da bi preveril, ali mi je punca, ki sem ji pisal, odpisala. S pomočjo različnih aplikacij za parčkanje sem iskal svojo sorodno dušo, a so bile moje zveze večinoma brezsmiselne. In če se mi je zgodilo nekaj, kar mi ni bilo po volji, sem takoj zapadel v depresijo.«

Brohit je nad rezultati svoje abstinence glede na njegov zapis več kot navdušen. »Zdaj lahko nadzorujem svoje potrebe po samozadovoljevanju, razvil pa sem tudi močno voljo po premagovanju te odvisnosti, čeprav se večina moških niti ne zaveda, da so odvisni od masturbiranja. Jaz sem zdaj veliko bolj srečen in zadovoljen.« Obenem je priznal, da se tudi po več kot 700 dneh abstinence še vedno včasih mora boriti s svojim nagonom, a poudaril, da je zdaj veliko odločnejši in močnejši – tako fizično kot tudi psihično. »Moški, verjemite vase in ostanite močni, rezultati so res neverjetni,« je k abstinenci povabil moške z vsega sveta.

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479