Moskisvet.com
shutterstock 155076584

Erotika

To so znaki, ki žensko izdajajo, da je res doživela orgazem

A.P.
29. 09. 2020 06.00
1

Vsak moški si želi, da bi žensko med spolnim odnosom privedel do orgazma. Vemo pa, da realnost pogosto ni takšna, čeprav ženske ne dajejo tega občutka, saj številne hlinijo orgazem, saj s tem želijo moškemu prihraniti razočaranje, ker mu je ni uspelo zadovoljiti. Če želite vedeti, ali ga je hlinila ali res doživela, bodi pozorni na te znake.

Vsaka ženska je vsaj enkrat v življenju zaigrala orgazem. Razlogov, zakaj je tako, je več, s to psihološko temo pa si belijo glavo tudi številni strokovnjaki. Evolucijska psihologija trdi, da je hlinjenje orgazma strategija, kako obdržati partnerja, razlogov za to pa je sicer več, o čemer si lahko več preberete TU.

Ta 3 astrološka znamenja najtežje zdržijo brez seksa
Preberi še
Ta 3 astrološka znamenja najtežje zdržijo brez seksa

Ni skrivnost, da ženska težje doživi orgazem kot moški. Čeprav mnogi radi verjamejo, da žensko vedno privedejo do vrhunca, pa, kot rečeno, ženske orgazem pogosto zaigrajo. Zdi se, da ga je precej preprosto zaigrati, kar pa le delno drži, saj jo pri tem izdajajo številni znaki. Če se želite prepričati, da vas zgolj ne želi užaliti ali raniti vašega ega in ste jo resnično privedli do vrhunca, bodite pozorni na sledeče.

Orgazem je samo na videz lahko zaigrati.
Orgazem je samo na videz lahko zaigrati. FOTO: iStockphoto
Znanost o velikem O(rgazmu)
Preberi še
Znanost o velikem O(rgazmu)

To so znaki, ki izdajajo, da je ženska doživela orgazem:

Vaginalni krč

Ko ženska doživi vaginalni orgazem, moški to občuti v obliki pritiska na penisu. Vaginalni mišični krč je domala nemogoče zaigrati. Med orgazmom ženska doživi do 10 tovrstnih krčev, s tem da so prvi močnejši. Ti stisnejo penis, česar moški skorajda ne more spregledati.

Rdeče ustnice

Med orgazmom nabreknejo in pordečijo tako ustnice na obrazu kot tudi vaginalne ustnice.

Razširjene zenice

Če se težko osredotoča na vas ali so njene zenice razširjene, je velika verjetnost, da doživlja orgazem. Nekatere ženske med doživljanjem vrhunca rade zaprejo oči.

Pospešeno dihanje in pospešen srčni utrip

Bodite pozorni na hitrost njenega dihanja in srčnega utripa. Če med orgazmom ostaneta enaka kot prej, je orgazem skoraj zagotovo lažen. Pred vrhuncem namreč srčni utrip ženske precej naraste, dihanje pa postane globlje in hitrejše. Tudi njeno telo se tedaj začne bolj spontano zvijati, gibi pa so drugačni kot med samim seksom.

Rdečica

Seks pospešuje krvni obtok, zato smo po spolnem odnosu videti bolj rdeči v obraz. Nekateri sicer bolj kot drugi, a vsi imamo bolj sijoč videz.

Napeto telo

Pred orgazmom je žensko telo močno napeto. Začne se tudi potiti. Če obleži prepotena, je skoraj zagotovo doživela vrhunec.

Pomembno je, da se pogovarjate.
Pomembno je, da se pogovarjate. FOTO: iStock
10 neprimernih opazk Donalda Trumpa o hčerki Ivanki
Preberi še
10 neprimernih opazk Donalda Trumpa o hčerki Ivanki

Vse našteto je treba jemati z nekaj rezerve, saj ženske doživljajo orgazem na zelo različne načine, poleg tega pa na vse skupaj vplivajo starost in številni drugi faktorji. Včasih zunanji znaki niso dovolj razločni, zato je pomembno, da se pogovarjate s svojo partnerko in ugotovite, kako se počuti in kaj ima zares rada. Šele tedaj boste zares vedeli, da ste jo zadovoljili.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400