Moskisvet.com
Težave v spalnici

Erotika

Velika napaka, ki jo moški počnejo med seksom

E.R.
02. 03. 2024 03.30
0

Razlogov za padec libida je več, znanstveniki pa so se odločili preveriti, ali je to kakor koli povezano s svetlobo v prostoru.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vse več moških, starejših od 40 let, trpi zaradi pomanjkanja želje po intimnosti. Razlogov za padec libida je več, znanstveniki pa so se odločili preveriti, ali je to povezano s svetlobo v prostoru. Sodeč po rezultatih najnovejše raziskave, veliko moških naredi veliko napako. Da bi ustvarili romantično vzdušje, jim najprej pade na misel zatemniti spalnico.

Sladko se mu smeji, ker bo danes zaspal v objemu lepotice
Preberi še
Sladko se mu smeji, ker bo danes zaspal v objemu lepotice

Vendar, če hočejo dati vse od sebe, tega ne bi smeli storiti. Umetna svetloba tako kot dnevna dviguje raven testosterona in lahko celo potroji raven užitka, kažejo najnovejše raziskave. Skupina italijanskih znanstvenikov z Univerze v Sieni je pregledala 38 moških, ki se spopadajo s pomanjkanjem želje po intimnosti. Da bi preverili teorijo, so moške razdelili v dve skupini.

Občevala sta 7 ur: 'Počasi mi preseda'
Preberi še
Občevala sta 7 ur: 'Počasi mi preseda'

Dva tedna so eno skupino moških vsako jutro pripeljali v svetlo osvetljeno sobo. Po tem so jim izmerili raven testosterona in opazili, da se je znatno povečala v primerjavi z drugo skupino moških, ki niso bili izpostavljeni močni svetlobi. Rezultati raziskave so bili predstavljeni na letni konferenci "European College of Neuropsychopharmacology (ECNP)" na Dunaju.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

vir: www.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376