Moskisvet.com
Par v postelji

Erotika

Tako jo boste v postelji gotovo privedli do vrhunca

E.R.
15. 06. 2024 03.00
0

Preverite, kakšne spolne preference ima v postelji vaš partner/ica glede na horoskopski znak.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ni treba govoriti o tem, kako pomemben je seks v romantični zvezi, je pa vedno koristno prebrati nekaj nasvetov o preferencah partnerjev. Astrologija veliko pove o nas, tudi o tem, kaj si posamezno znamenje želi v postelji, čeprav vam morda tega ne bodo priznali sami od sebe.

Zakaj se ženskam po dobrem seksu tresejo noge?
Preberi še
Zakaj se ženskam po dobrem seksu tresejo noge?

Oven 

Ovni so znani po svoji strasti in energiji v postelji. Radi prevzamejo pobudo in so dominantni. Uživajo v pustolovskih in dinamičnih spolnih izkušnjah. Cenijo tudi partnerja, ki je samozavesten in pripravljen raziskovati nove stvari. Spontanost in vznemirjenje sta ključnega pomena za zadovoljitev ovna.

Bik 

Bik ljubi čutnost in počasen, premišljen pristop k seksu. Uživajo v dolgi predigri in fizičnem dotiku. Cenijo udobje in razkošje ter radi ustvarjajo romantično vzdušje. Še posebej jih bo zadovoljil partner, ki jih bo znal pobožati in jim dati občutek varnosti in stabilnosti. Za bika je seks umetnost, ki jo je treba ceniti in uživati.

Te ženske vam bodo najlažje rekle 'ne'
Preberi še
Te ženske vam bodo najlažje rekle 'ne'

Dvojčka 

Dvojčki so radovedni in imajo radi raznolikost v spolnem življenju. Uživajo v verbalni komunikaciji in jih pogosto vzburi pogovor pred, med in po seksu. Cenijo partnerja, ki je odprt za eksperimentiranje in spremembe. Hitro se naveličajo rutine, zato jim je pomembno, da je seks dinamičen in spodbuden. Inteligenca in duhovitost v postelji sta velik plus.

Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najboljši možje
Preberi še
Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najboljši možje

Rak 

Raki so čustveni in v seksu iščejo globoko čustveno povezanost. Uživajo v intimnih in nežnih trenutkih, zelo pomembna jim je predigra. Cenijo partnerja, ki je pozoren in razume njihove potrebe. Radi ustvarijo varno okolje, kjer se lahko popolnoma sprostijo. Za rake je seks izraz ljubezni in povezanosti.

Lev 

Levi so radi v središču pozornosti in uživajo v dramatičnem in strastnem seksu. Cenijo komplimente in občudovanje svojih partnerjev. Uživajo v igranju vlog in fantaziji, ki jim omogoča, da pokažejo svojo ustvarjalnost. Še posebej jih bo navdušil partner, ki jih zna pohvaliti in jim vzbujati občutek pomembnosti. Seks za leva mora biti intenziven in nepozaben.

Najpogostejše spolne fantazije in kako jih deliti z njo, da bo rekla: 'Ja'
Preberi še
Najpogostejše spolne fantazije in kako jih deliti z njo, da bo rekla: 'Ja'

Devica 

Device so podrobne in analitične, kar se odraža v njihovem pristopu do seksa. Uživajo v čistoči in urejenosti ter cenijo partnerja, ki ga drži blizu sebe. Za device sta zelo pomembni predigra in postopno kopičenje napetosti. Radi ugajajo svojemu partnerju in so zelo občutljivi na njegove potrebe. Seks za devico je kombinacija fizične in psihične stimulacije.

Tehtnica 

Tehtnice cenijo estetiko in harmonijo, kar se odraža v njihovem spolnem življenju. Uživajo v romantičnem in elegantnem vzdušju. Seks zanje mora biti uravnotežen in obojestranski, zelo pomembna pa je predigra. Cenijo partnerja, ki je nežen in pozoren ter rad ustvarja prijetno okolje. Uživajo v telesni harmoniji in estetsko privlačnem doživetju, zato se v njihovi garderobi vedno najde kakšna zapeljiva kombinacija, namenjena seksu. 

Ali v vaši spalnici vlada suša? Morda je krivo to
Preberi še
Ali v vaši spalnici vlada suša? Morda je krivo to

Škorpijon 

Škorpijoni so intenzivni in strastni, seks pa zanje predstavlja globoko čustveno in fizično povezanost. Radi raziskujejo temnejše in globlje plati spolnosti. Cenijo partnerja, ki je odprt za intenzivne in včasih ekstremne spolne izkušnje. Za škorpijone je ključno zaupanje, saj jim omogoča, da se popolnoma predajo. Seks s škorpijonom je pogosto globoko transformativen in močan.

Strelec 

Strelci so pustolovski in radi raziskujejo nove stvari v seksu. Cenijo svobodo in spontanost, zato jim je pomembno, da je njihovo spolno življenje razburljivo in dinamično. Uživajo v potovanjih in eksotičnih izkušnjah, ki jih lahko prinesejo v svoje spolno življenje. Še posebej jim bo v veselje partner, ki deli njihovo navdušenje. Seks za strelca mora biti zabaven in poln energije.

5 delov moškega telesa, ki najbolj privlačijo ženske
Preberi še
5 delov moškega telesa, ki najbolj privlačijo ženske

Kozorog 

Kozorogi so resni in odgovorni, v seksu pa znajo biti zelo strastni in predani. Cenijo stabilnost in zanesljivost ter ljubijo nadzor in strukturo. Uživajo v spolnih izkušnjah, ki so dobro načrtovane in izvedene. Še posebej jih bo navdušil partner, ki zna združiti strast s praktičnostjo. Seks za kozoroga je kombinacija strasti in discipline.

Vodnar 

Vodnarji so nekonvencionalni in radi eksperimentirajo v seksu. Cenijo intelektualno stimulacijo in jih pogosto navdušijo pogovori o nenavadnih temah. Uživajo v svobodnem in nekonvencionalnem pristopu do seksa. Še posebej jih bo zadovoljil partner, ki je odprt za novosti in spremembe. Seks za vodnarja mora biti edinstven in poln presenečenj.

Kaj storiti, če vas zasači med masturbiranjem?
Preberi še
Kaj storiti, če vas zasači med masturbiranjem?

Ribi

Ribe so čustvene in čutne, v seksu iščejo globoko čustveno povezanost. Uživajo v romantičnem in domišljijskem vzdušju. Cenijo partnerja, ki je nežen in pozoren ter rad ustvarja intimne trenutke. Seks za ribe je pogosto povezan z globokimi čustvi in duhovnostjo. Še posebej jih bo zadovoljil partner, ki bo razumel njihove čustvene globine.

To se bo zaradi staranja zgodilo vašemu "korenjaku"
Preberi še
To se bo zaradi staranja zgodilo vašemu "korenjaku"

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zadovoljna.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497