Moskisvet.com
Zaljubljen par - 4

Odnosi

Tako boste vedeli, da sta ustvarjena drug za drugega

N. K.
26. 01. 2018 07.21
0

Obstaja kar nekaj pokazateljev, ki potrjujejo, da sta ustvarjena drug az drugega. Kateri so tisti, ki govorijo, da sta idealen par? Ne gre samo za ljubezen, ampak tiste majhne stvari vsakdanjika. Claire Wexler, ki ima spletno stran za zmenke, in Fay Goldman, ki združuje pare, sta podala šest znakov, ki pričajo, da ste v zvezi s pravo osebo.

Ni tvoj tip

Fay Goldman pravi – če ti je nekdo všeč, ki sploh ni tvoj tip, greš ven iz cone 'udobja' in to je lahko resnično dobro. Nasprotja se privlačijo.

Imata rada isto hrano

Claire Wexler trdi, da za nekatere pare hrana sčasoma postane prava težava. Še posebej, če eden rad poskuša nove okuse, drugi pa želi jesti vedno eno in isto.

Ne strinjata se glede živali

Na začetku zveze to tudi ni tako pomembno, toda sčasoma, ko bosta želela živeti skupaj, bodo živali postale zelo pomembna tema. Če imaš ti rad mačke, ona pa pse, bosta težko našla kompromis.

Par se zabava - 1
Par se zabava - 1 FOTO: iStock

Sta urejena ali neurejena

Wexlerjeva pravi: ''Če imata oba rada urejene in zložene stvari ali pa vaju ne moti nered, je to zelo dober zank.'' Po drugi strani, če se vajini mnenji glede čistoče razlikujeta, lahko nastopijo težave. Vedno bosta obsojala drug drugega, da naj pospravi za sabo.

Čas dojemata enako

Ali oba vedno zamujata ali pa sta točna. Če eden izmed vaju vedno zamuja, se bo zaradi tega tisti, ki prihaja točno, počutil slabo.

Misliš, da je predobra

Če vedno izberete poredno dekle, je čas za spremembo, mogoče bi morali dati priložnost tudi dobri. Nikoli ni oseba predobra, čeprav tako mislite.   

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497