EROTIKA

Ta astrološka znamenja so najbolj opolzka med rjuhami

M.S.
14.04.2022, 10:00
0
Če verjamete v horoskop, potem dobro veste, da zvezde in planeti veliko povedo tudi o spolnosti in spolnih preferencah posameznega astrološkega znamenja. Nekateri so v postelji bolj sramežljivi kot drugi, nekateri ljubijo strasten seks in pogosto menjajo partnerje, nekateri pa so še posebej perverzni. To velja za sledeča tri astrološka znamenja.

Najbolj perverzni v postelji so biki, dvojčki in škorpijoni.

PREBERI ŠE
Usoda, zapisana v materinem znamenju: če imate znamenje na tem mestu, boste bogati

Bik

Ljudje, rojeni v znamenju bika, imajo pogosto precej nenavadne zahteve, ko gre za seks. Često si želijo preizkusiti poze, ki si jih partnerji ne morejo niti predstavljati, kaj šele prakticirati. Bik vsekakor ni znamenje, ki se zadovolji z dvema ali tremi pozami. Če ne delite njihovih perverzij, jih raje ne sprašujte o njihovi spolni zgodovini, saj si verjetno ne želite vedeti, kje in kako so vse to počeli.

PREBERI ŠE
Ženske, rojene v teh znamenjih, so najboljše žene

PREBERI ŠE
Ta 3 astrološka znamenja najtežje zdržijo brez seksa

Dvojček

Ko je govora o seksu, verjetno ni znamenja, ki bi imel bolj umazane misli kot dvojčki. Verjetno je ni fantazije, ki je dvojček ne bi preizkusil. Mnogim partnerjem se ni lahko kosati z njihovimi zahtevami oz. željami.

Biki, dvojčki in škorpijoni so najbolj pripravljeni na opolzkosti.
Biki, dvojčki in škorpijoni so najbolj pripravljeni na opolzkosti./ FOTO: Shutterstock

PREBERI ŠE
Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najboljši možje

Škorpijon

Škorpijoni ves čas razmišljajo o seksu in stvareh, ki bi jih radi med rjuhami še preizkusili. S partnerjem veliko premlevajo o seksu in z njim se vam bodo uresničile vse spolne fantazije. So vedno razpoloženi za seks, vedno fantazirajo o novih stvareh in vedno so to tudi pripravljeni preizkusiti.

PREBERI ŠE
Astrologinja Mihaela Malečkar: ''Dano nam bo več kot v preteklih letih''