Moskisvet.com
seks

Erotika

Služita s seksom v živo: 'Poleti sva na Maldivih, pozimi v Švici'

J.V.
05. 01. 2018 13.21
26

Obstajajo različni načini služenja denarja in eden najbolj nenavadnih je seks v živo. S takšnim poslom se že nekaj časa ukvarja neznan par iz Beograda, ki svoj denar služi tako, da se med seksom snema in dogajanje v živo prenaša po spletni strani za odrasle. Kot kaže, mu posel cveti!

S tem sta se začela ukvarjati, ko so jima idejo za posel predstavili prijatelji, ki so se s tem že ukvarjali. Glavni razlog, zakaj sta ponudbo sprejela, pa je bil denar. Tega namreč ne manjka. »Ideja, da naju nekdo gleda, ko seksava, me je najprej jezila, a me je še bolj jezilo to, da ne morem otrok peljati na počitnice. Veliko sva razmišljala o tem, se pogovarjala in se na koncu odločila. Denar. Prekleti denar,« je dejal mož in priznal, da si pred tem niso mogli veliko privoščiti.

Na začetku jima ni bilo lahko razkriti intimnega življenja. »Vse, kar potrebuješ, je kamera na računalniku. Veliko ljudi rado gleda zakonske pare, kako to počnejo. Na začetku sva to počela le enkrat ali dvakrat na mesec. Ni bilo dobro. Bila sva zadržana. Strah naju je bilo. Kaj, če bodo za to izvedeli najina družina, prijatelji najinih otrok, profesorji? Po drugi strani pa, vsak ima rad seks

S časom sta se sprostila in v 'hobiju' začela uživati. »Imel sem občutek, da je bil z njo vsak moški, ki naju je gledal. Ko pa vidiš denar, blokada v glavi izgine. Več kot sva to počela, bolj sva bila sproščena. Všeč nama je bilo. Imela sva kar nekaj neverjetnih situacij. Še z enim moškim ali eno žensko. To so najini prijatelji,« je pojasnil.

Njegova žena meni, da se je zaradi tega izboljšalo tako njuno spolno življenje kot finančno stanje. »Najin seks je veliko boljši, odkar se ukvarjava s tem. Tudi finance. Poleti smo na Maldivih, sin gre, kamor hoče z dekletom, počitnikujemo v Švici, imamo novo kopalnico in dva nova avtomobila.« Skupaj sta sicer že več kot 20 let in imata tri otroke. Njuni prijatelji in otroci ne vedo, s čim se ukvarjata, v javnosti pa sta povsem običajen par. Ona je gospodinja, on poslovnež.

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497