Moskisvet.com
Amanda Bynes

Seksi

To je ostalo od lepe igralke, ki so jo golo našli tavati po ulicah LA

M.S.
21. 03. 2023 06.00
2

Nekdanja najstniška zvezdnica Amanda Bynes, katere življenje je polno pretresov in škandalov, je pristala v psihiatrični bolnišnici, potem ko je gola tavala po ulicah Los Angelesa.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriška igralka in priljubljena najstniška zvezdnica Amanda Bynes je bila sprejeta na psihiatrijo, potem ko so jo v nedeljo zjutraj našli, kako povsem gola hodi po ulicah Los Angelesa blizu centra mesta. Pri tem je mahala avtomobilistom in jim hitela razlagati, da je jemala narkotike, nato pa sama poklicala reševalce. Policija je ocenila, da potrebuje psihiatrično zdravljenje. Zvezdnica pri tem k sreči ni bila poškodovana, kar je velika sreča glede na to, da je pod vplivom drog postopala sama in gola v nevarnih delih mesta.

Neverjetna preobrazba: zmerjali so jo s kitom, danes buri moško domišljijo
Preberi še
Neverjetna preobrazba: zmerjali so jo s kitom, danes buri moško domišljijo

Spomnimo, da 36-letna igralka trpi za bipolarno motnjo in se je v preteklosti borila z odvisnostmi in bila večkrat hospitalizirana zaradi težav z duševnim zdravjem. Preteklo leto je razdrla zaroko s partnerjem Paulom Michaelom – spoznala sta se na srečanjih anonimnih alkoholikov, po razdrtju zaroke pa sta še vedno skupaj – in ponovno pridobila svobodo odločanja, saj ni bila več pod skrbništvom svoje matere. To je trajalo kar devet let, njena mama pa je odgovarjala za njeno dobrobit (zdravje in počutje) in premoženje. Igralki so skrbništvo odredili leta 2013, ko je bila pri sedemindvajsetih prisilno hospitalizirana, ker je na nekem dovozu zanetila ogenj.

Vplivnica trdi: Prelepa sem, moški se me bojijo, moj videz je prekletstvo
Preberi še
Vplivnica trdi: Prelepa sem, moški se me bojijo, moj videz je prekletstvo

Več si preberite TU.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376