Moskisvet.com
Kanye West

Seksi

Žena Kanyeja Westa zvezdnika oralno zadovoljevala na čolnu, vse so ujele kamere

M.S.
06. 09. 2023 13.00
0

Kanye West in njegova žena Bianca Censori nista več dobrodošla v Italiji, potem ko sta s svojim nedavnim obiskom poskrbela za kopico nevšečnosti. Najprej zaradi obscene obleke, ki jo je nosila Bianca, nato zaradi kazanja zadnjice Westa, zdaj pa naj bi ju obsodili seksa v javnosti.

Ne le, da je Kanye West oz. Ye, kot se imenuje od leta 2021, na vodnem taksiju kazal golo zadnjico v javnosti, za kar si je par prislužil dosmrtno prepoved vožnje po beneških kanalih – konzorcij Venezia Turismo Motoscafi, ki upravlja vodne taksije, je dejal, da ima zloglasni raper dosmrtno prepoved vstopa v njihova plovila – ampak naj bi ga Bianca Censori med vožnjo tudi oralno zadovoljevala, ko je na dvignjenem zadnjem delu taksija raper sedel s spuščenimi hlačami, Censorijeva pa je sedela nižje in bila z glavo v njegovem naročju. V čolnu je bila še tretja oseba, ki je zastirala pogled vozniku, ki tako ni vedel za spolne igrice v ozadju.

Italijani zaradi drzne obleke zanjo zahtevajo kazen
Preberi še
Italijani zaradi drzne obleke zanjo zahtevajo kazen

Zaradi obscenosti (oralnega seksa) si je zdaj 46-letni Kanye naprtil še italijansko policijo, potem ko so že dobili prijavo zoper 28-letne Biance, in sicer zaradi obleke, ki je bolj ali manj razkrivala njene ženske čare, zdaj pa raziskujejo še verjetnost spolnega občevanja v javnosti, za kar posamezniku grozi globa. Vse bo odvisno od pričanja voznika taksija.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Razgaljena zvezdnica osvaja italijanske ulice
Preberi še
Razgaljena zvezdnica osvaja italijanske ulice

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400