SEKSI

Že 36 let na sceni, a vsak dan bolj privlačna

M.S.
08.03.2023, 13:00
1
Avstralska pevka se stara kot vino. Čeprav je na glasbeni sceni dejavna od svoje rane mladosti, več kot 35 let kasneje ohranja mladostniški videz in stas najstnice.

PREBERI ŠE
Tepeš in Zajc imata še eno skupno točko, ljubezen do ...

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Kylie Minogue se stara kot vino oz. pije iz vrelca mladosti, saj več kot 36 let po svoji prvi glasbeni uspešnici deluje mladostno in skoraj bolje kot na začetku svoje kariere, ko je zaslovela v seriji 'Sosedje', stara komaj 18 let. Danes jih zgolj 152 centimetrov visoka avstralska pevka, ki je na glasbeno sceno prodrla s hitom 'I should be so lucky' (1987), šteje že 54.

PREBERI ŠE
Tolikokrat tedensko Lopezova zahteva ljubljenje z Affleckom

Na prelomu tisočletja je Kylie z vso silo udarila še drugič, in sicer z uspešnicami, kot sta 'Love at first sight' in 'Can't get you out of my head'. Njena skrivnost za mladostni videz? Zadosti gibanja. Pevka ne želi podleči sodobnim trendom in mitu o večni mladosti, ampak raje skuša na naraven način skrbeti zase. ''Še vedno sem navdušena nad življenjem in službo. Mogoče celo bolj kot pred desetletji,'' je dejala ena najbolj prodajanih avstralskih glasbenic v zgodovini, ki je prodala skoraj 70 milijonov albumov in singlov. Pred več kot 15 leti je prebolela raka na dojki, nazadnje pa album izdala leta 2020, kar je bil njen že 15. (!) studijski CD. Do nedavnega je bila v razmerju s kreativnim direktorjem Paulom Salomonsom. Leta 2022 se je ''pop princesa'' po več kot desetletju bivanja v Londonu preselila v rodno Avstralijo in trenutno živi v Melbournu. Leta 2014 se je kot turistka za kratek čas mudila tudi v Sloveniji in delila fotografijo s Šuštarskega mostu.

PREBERI ŠE
Tako je danes videti rdečelaska iz ruskega ''lezbičnega'' dua t.A.T.u.