Moskisvet.com
Kylie Minogue nekoč

Seksi

Že 36 let na sceni, a vsak dan bolj privlačna

M.S.
22. 05. 2023 05.00
1

Avstralska pevka se stara kot vino. Čeprav je na glasbeni sceni dejavna od svoje rane mladosti, več kot 35 let kasneje ohranja mladostniški videz in stas najstnice. Te dni je izdala nov videospot.

Tepeš in Zajc imata isti okus za ženske, druži pa ju tudi ljubezen do ...
Preberi še
Tepeš in Zajc imata isti okus za ženske, druži pa ju tudi ljubezen do ...

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kylie Minogue se stara kot vino oz. pije iz vrelca mladosti, saj več kot 36 let po svoji prvi glasbeni uspešnici deluje mladostno in skoraj bolje kot na začetku svoje kariere, ko je zaslovela v seriji 'Sosedje', stara komaj 18 let. Danes jih zgolj 152 centimetrov visoka avstralska pevka, ki je na glasbeno sceno prodrla s hitom 'I should be so lucky' (1987), šteje že 54.

Tolikokrat tedensko Lopezova zahteva ljubljenje z Affleckom
Preberi še
Tolikokrat tedensko Lopezova zahteva ljubljenje z Affleckom

Na prelomu tisočletja je Kylie z vso silo udarila še drugič, in sicer z uspešnicami, kot sta 'Love at first sight' in 'Can't get you out of my head'. Njena skrivnost za mladostni videz? Zadosti gibanja. Pevka ne želi podleči sodobnim trendom in mitu o večni mladosti, ampak raje skuša na naraven način skrbeti zase. ''Še vedno sem navdušena nad življenjem in službo. Mogoče celo bolj kot pred desetletji,'' je dejala ena najbolj prodajanih avstralskih glasbenic v zgodovini, ki je prodala skoraj 70 milijonov albumov in singlov. Pred več kot 15 leti je prebolela raka na dojki, nazadnje pa album izdala leta 2020, kar je bil njen že 15. (!) studijski CD. Do nedavnega je bila v razmerju s kreativnim direktorjem Paulom Salomonsom. Leta 2022 se je ''pop princesa'' po več kot desetletju bivanja v Londonu preselila v rodno Avstralijo in trenutno živi v Melbournu. Leta 2014 se je kot turistka za kratek čas mudila tudi v Sloveniji in delila fotografijo s Šuštarskega mostu.

Tako je danes videti rdečelaska iz ruskega ''lezbičnega'' dua t.A.T.u.
Preberi še
Tako je danes videti rdečelaska iz ruskega ''lezbičnega'' dua t.A.T.u.

Te dni je izdala nov videospot za skladbo Padam Padam.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479