SEKSI

Za snemanje vročih prizorov z Jennifer Lopez si je moral na spolni ud natakniti to

M.S.
23.09.2022, 5:00
0
Jennifer Lopez velja za eno najlepših žensk na svetu. Tudi potem ko je prestopila mejo petdesetih let, ostaja seksi kot pred tridesetimi leti, ko je prodrla na sceno. V filmu Sosedov fant (2015), ki ga je posnela pred leti, je tudi vroč prizor, kjer se lepa pevka in igralka v vlogi privlačne učiteljice Claire Peterson, ki je pritegnila pozornost 19-letnega Noaha, predaja strastem, potem ko podleže skušnjavi in prevara moža. Kot je izdal njen soigralec, ki se je pred tem pojavil tudi v seriji Ljubke lažnivke (Pretty Little Liars), je moral za te erotične scene nositi poseben pripomoček za spolni ud, ki se zdi vse prej kot udoben.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Predajanje strastem z eno najlepših žensk na svetu so sanje številnih moških, toda snemanje vročih prizorov z Jennifer Lopez vsekakor ni lahko in udobno delo. To je na lastni koži (in spolnem udu) spoznal mlad ameriški igralec, ki je z Lopezovo posnel enega najbolj vročih erotičnih filmskih prizorov v zgodovini filma.

Jennifer Lopez in Ryan Guzman.
Jennifer Lopez in Ryan Guzman./ FOTO: Profimedia

Za snemanje erotičnih scen z latino zvezdnico Jennifer Lopez je moral namreč Ryan Guzman v filmu Sosedov fant (The Boy Next Door) nositi poseben pripomoček za penis, ki je mlademu igralcu preprečeval, da bi mu med snemanjem vročih prizorov spolni ud otrdel. Snovalci film so mu namreč v roke potisnili ''kravato za penis'', kot se je sam izrazil. ''Vse je bilo strogo profesionalno. Jennifer je nosila ščitnike, ki so preprečevali, da jo otipavam po intimnih predelih, česar pa se na kameri ne vidi. Ko sem jo grabil za prsi, sem moral roke držati točno na določenem mestu, da se ščitniki niso videli.''

Jennifer Lopez igra privlačno učiteljico, ki se pregreši, njeno življenje pa se po skoku čez plot prelevi v pravo nočno moro.
Jennifer Lopez igra privlačno učiteljico, ki se pregreši, njeno življenje pa se po skoku čez plot prelevi v pravo nočno moro./ FOTO: Karantanija Cinemas

Guzman je priznal, da teh pripomočkov prej ni poznal. ''Imate kaj takega tudi za moške,'' je vprašal, v roke pa dobil nogavico in ''kravato'' za penis. Z nogavico si je prekril penis, elastika pa jo je držala na svojem mestu in zmanjšala pretok krvi, da je ud ostal ob telesu in da ni prišlo do erekcije.

Ryan Guzman se je v filmu Sosedov fant predajal strastem z Jennifer Lopez, a v realnosti bi bilo tako vroče kot na končnem posnetku.
Ryan Guzman se je v filmu Sosedov fant predajal strastem z Jennifer Lopez, a v realnosti bi bilo tako vroče kot na končnem posnetku./ FOTO: Profimedia

Na VOYO si lahko ogledate številne filme, kjer seks, podobno kot v filmu Sosedov fant, stvari zaplete. Tak je npr. film L.A. zaupno.

Lopezova je med snemanjem vročih prizorov nosila posebne ščitnike za intimne predele.
Lopezova je med snemanjem vročih prizorov nosila posebne ščitnike za intimne predele./ FOTO: Youtube