moskisvet
SEKSI

Razvpita Denise Dame se požvižga na karanteno

26.03.2020, 12:56
3
V Londonu živeča Korošica Denise Dame, ki je pred leti postala slovenska spletna senzacija, se te dni javlja iz Londona, a ne dovoli, da bi ji novi koronavirus in karantena stala na poti, da opravi – po njeno – najnujneje.

Denis Dame, ki jo je širša javnost prvič spoznala leta 2017, ko je še kot blondinka objavila posnetek, v katerem je izrekla zdaj že ''ponarodeli'' stavek ''Kupi mi Gucci'' in v katerem se baha z dragimi dizajnerskimi modnimi izdelki, spet dviga prah. Potem ko je preteklo pomlad na družbenih omrežjih zbrisala vsakršno sled za svojo preteklostjo, se je kmalu vrnila na družbena omrežja, kjer še naprej zbuja pozornost s svojim videzom, vzvišenostjo in ekscentričnostjo, dejavna pa je tudi na plačljivi spletni platformi, kjer deli provokativne fotografije in videoposnetke. Občasno objavlja tudi na svojem YouTube kanalu.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Pornhub brezplačno ponudil premium storitve tudi Slovencem!

Čeprav se ima za nekaj več od nas navadnih smrtnikov, pa tudi provokativna mlada Korošica živeča v Londonu ni imuna na dogajanje okoli novega koronavirusa in karantene. Tudi londonske ulice so te dni prazne, večina trgovin je zaprtih, a to je ne ustavi, da ne bi skrbela za svoj zunanji izgled. Kot pravi, se je morala po več tedni samoizolacije odpraviti po nujnih opravkih – urejanju nohtov, saj da ''pandemija ni izgovor, da zgledate zanič.''

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Tako "vročo" hčerko ima Mile Kitić

Razvpita vlogerka si je nadela dve zaščitni maski ter očala in se po londonskih ulicah odpravila na manikuro ter med hojo delila svoja opažanja. ''Tu je kot v deželi mrtvecev,'' jo slišimo med drugim. Za marsikoga se zdi njena poteza sila sporna in norčevanje iz zelo resne situacije, ko vlade ljudi prosijo, da se ven odpravljajo le v nujnih primerih. Denis Dame ima glede tega očitno drugačne predstave, kot večina, saj pravi. ''Ostanite varni. Ostanite doma. Razen, če imate kakšne urgentne opravke, kot so nohti, frizer ali botoks. Drugače pa ne hodite iz hiše in prakticirajte ljubezen do samega sebe.'' Sicer pa se mlada Slovenka poleg videza te dni ukvarja tudi s pravnimi zadevami in urejanjem pravnih dokumentov zaradi tožbe – kakšne, ni razkrila.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke