Moskisvet.com
Denise Richards

Seksi

To so zvezdnice z najbolj popolnimi prsmi

A.P.
02. 12. 2020 06.00
0

Britanski igralki in modelu Michelle Keegan, ki je bila leta 2015 s strani revije FHM razglašena za najbolj seksi žensko na svetu, je tokrat pripadel nov laskavi naziv. Ima namreč najbolj popolne prsi na svetu, saj so te najbližje razmerju zlatega reza oz. matematični popolnosti.

Lepota je subjektivna stvar. A ne, če vprašate stare Grke, ki so uporabljati tako imenovani zlati rez, formulo lepote, ki določa pravilna razmerja, in so jo za merjenje popolnosti oz. skladnosti uporabljali že v antiki. Če se lahko z najlepšim obrazom na svetu – vsaj, ko gre za matematični izračun – pohvali model Bella Hadid, se na podlagi zlatega reza (razmerje znaša 1:1,618), ki so ga v preteklosti uporabljali tudi mnogi umetniki, ki so z njim merili lepoto svojih subjektov, pohvalita kar dve filmski igralki.

Michelle Keegan
Michelle Keegan FOTO: Profimedia

Kakšne sploh so popolne prsi skozi matematične oči? To so prsi, ki ustrezajo razmerju 45:55. To pomeni, da je 45 odstotkov tkiva nad bradavico, 55 odstotkov pa pod njo, popolnosti pa ustrezajo tudi razmerja 35:65, 45:55, 50:50 in 55:45. Prsi v razmerju 45:55 imajo tako Miloška Venera (sloviti kipec) kot tudi igralki Michelle Keegan in Denise Richards.

Denise Richards
Denise Richards FOTO: Profimedia

Vsaj tako je izračunal svetovalec za plastično kirurgijo Allen Rezai, ki je iskal zvezdnice, katerih prsi so v najbolj naravnem razmerju glede na njihovo telo, a priznal, da je bilo zaradi nedrčkov in oblek težko ocenjevati, kakšno je res pravo razmerje.

Miranda Kerr
Miranda Kerr FOTO: AP

Po tej formuli je blizu popolnosti tudi oprsje manekenke in nekdanjega Viktorijinega angelčka Mirande Kerr, katere prsi se ponašajo z razmerjem 55:45 ter lepo dopolnjujejo njeno vitko postavo in boke. S tem razmerjem se lahko pohvali tudi britanska voditeljica Holly Willoughby, blizu popolnosti pa je tudi sodnica britanskih Talentov, Amanda Holden (60:40).

Holly Willoughby
Holly Willoughby FOTO: Profimedia
Spoznajte dekle z najdebelejšimi sramnimi ustnicami na svetu
Preberi še
Spoznajte dekle z najdebelejšimi sramnimi ustnicami na svetu
Amanda Holden
Amanda Holden FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497