Moskisvet.com
Orissa Kelly

Seksi

Seksi lokostrelka, ki strelja tudi z nogami

M.S.
14. 02. 2023 05.00
0

Orissa Kelly morda ni najboljša lokostrelka na svetu, a če k temu dodamo atraktiven videz, gibčnost in sposobnost streljanja z nogami, potem ni čudno, da so ji nadeli vzdevek najbolj seksi lokostrelke na svetu.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
S to atraktivno kitaristko naj bi prevaral Megan Fox
Preberi še
S to atraktivno kitaristko naj bi prevaral Megan Fox

Akrobatka in kontorzionistka Orissa Kelly je leta 2018 nastopala tudi za pokojno britansko kraljico Elizabeto II., kot kaskaderka pa pred tem posnela tudi prizore za akcijski film Čudežna ženska. Na spletu je postala priljubljena zaradi streljanja z lokom z nogami. ''Nožno lokostrelstvo je preprosto vse skupaj je samo obrnjeno na glavo,'' pove 27-letna Britanka, ki se ukvarja tudi s kaskaderstvom in je že streljala gorečo puščico.

Spoznajte dekle, ki več časa preživi na rokah kot nogah
Preberi še
Spoznajte dekle, ki več časa preživi na rokah kot nogah

Mlada Britanka trike z lokom izvaja že sedem let, z nogami pa se je naučila streljati, potem ko jo je klasično lokostrelsko začelo dolgočasiti. ''Ukvarjala sem se z zračno svilo, a sem želela početi še nekaj bolj nenavadnega. Zakaj biti najboljši, če si lahko edini? Vzela sem lok in puščico, šla na kriket igrišče, saj takrat drugje nisem mogla trenirati, in se začela učiti.'' Potem ko je pol leta vadila po šest ur na dan, je prvič zadela sredino s prsti na nogah. ''Pogledala sem si na tone lokostrelskih videoposnetkov. Lok z nogami uporabljam na enak način kot ga z rokami.''

''Če ne vadim dovolj redno, me zgradijo krči,'' pove Kellyjeva, ki pravi, da lokostrelstva ne uporablja za lov na živali, pač pa le za ''lov na bivše'', se pošali, čeprav uporablja sestavljeni lok z močjo 12 kilogramov, ki velja za pravi lovski lok. ''Ni enostavno, a ne bi spremenila svojega poklica in upam, da bom lahko navdahnila tudi druge, da počnejo kar želijo, najsi bo to še tako noro,'' apelira spretna gimnastičarka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
AI lepotice: hiperrealistični modeli ogrožajo posel ustvarjalcev erotičnih vsebin
Preberi še
AI lepotice: hiperrealistični modeli ogrožajo posel ustvarjalcev erotičnih vsebin

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497