Moskisvet.com
Keely Shaye Smith

Seksi

Takšna mačka je bila nekoč žena Pierca Brosnana – in še vedno je kljub zlobnim komentarjem

M.S.
07. 02. 2023 05.00
3

Nekdanji ''tajni agent'' Pierce Brosnan je že vrsto let srečen v zakonu s Keely Shaye Smith, ki je zadnja leta na udaru kritik zaradi svojih kilogramov.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Mlada mizarka, ki mizari zgolj v bikiniju
Preberi še
Mlada mizarka, ki mizari zgolj v bikiniju

69-letni igralec Pierce Bronsan je z 58-letno novinarko Keely Shaye Smith poročen že več kot 20 let, skupaj pa sta že skoraj tri desetletja. Pred nekaj meseci je Brosnan ob obletnici poroke delil arhivsko fotografijo in zapisal, da se spominja, da sta na dan poroke plesala tako, kot plešeta še danes in dejal, da bi vse ponovil. Poročila sta se na Irskem, skupaj pa imata dva otroka, sina Dylana in Parisa, ki sta zaplavala v manekenske vode. Brosnan ima iz prejšnjega razmerja še tri otroke, in sicer Chrisa, (že pokojno) Charlotte in Seana.

Številne filme s Piercom Brosnanom si lahko pogledate na VOYO.
Ta igralec bo zaigral v vlogi Michaela Jacksona v biografskem filmu o 'kralju popa'
Preberi še
Ta igralec bo zaigral v vlogi Michaela Jacksona v biografskem filmu o 'kralju popa'

Brosnan tudi danes velja za enega najbolj šarmantnih moških na svetu, poleg vprašanj o tajnem agentu 007 pa se je naposlušal tudi kritik o svoji ženi in opazk na njen račun zaradi njenih odvečnih kilogramov. Kritike ne prihajajo samo od neznancev in anonimnežev na spletu, prišle so tudi iz vrst prijateljev. Brosnan je namreč delil zgodbo o tem, kako so njegovi prijatelji Keely ponudili operacijo, s katero bi shujšala. "Ljubim vsak kilogram na njej. V mojih očeh je najlepša ženska na svetu," je dejal. To ni bi bilo prvič, ko je moral braniti ženine obline. "Že nekoč je nisem ljubil zgolj zaradi njene lepote, ampak tudi zaradi značaja. Danes jo ljubim še bolj, saj je mama mojih otrok. Ponosen sem nanjo in skušam biti vreden njene ljubezni," je dejal igralec, ki mu je uspelo živeti življenje brez škandala, Keely pa ni podlegla lepotnim operacijam.

Tako je danes videti ženska, ki je Dražena Petrovića pognala v smrt
Preberi še
Tako je danes videti ženska, ki je Dražena Petrovića pognala v smrt

''Ljubim njeno vitalnost, njeno strast. Ko me Keely pogleda, se mi še vedno zašibijo kolena,'' pove Brosnan, ki mu je Keely pomagala prebroditi krizo po smrti prve žene, avstralske igralke Cassandre Harris, ki je umrla zaradi raka leta 1991. Pred 10 leti je zaradi raka na jajčnikih izgubil tudi hčer Charlotte.

Manekenka shujšala s seksom
Preberi še
Manekenka shujšala s seksom

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479