Moskisvet.com
Michelle Obama

Seksi

Takšna je bila Michelle Obama, ko je spoznala Baracka

M.S.
05. 10. 2021 05.00
1

Nekdanji ameriški predsednik Barack Obama, ki je v Beli hiši nasledil Georga Busha, za njim pa je rezidenco prevzel Donald Trump, te dni praznuje 29. obletnico poroke. Ob tej priložnosti je Michelle Obama objavila njuno mladostniško fotografijo.

Barack in Michelle Obama te dni slavita 29. obletnico poroke. Nekdanja prva dama je delila arhivsko fotografijo iz časov, ko sta bila še sveže zaljubljena. ''Tako se je začelo in tako nama gre danes,'' je zapisala. Ženi se je poklonil tudi nekdanji ameriški predsednik, ki ji je javno voščil in ob tem izrazil zadovoljstvo, da je lahko opazoval, kako je svet spoznaval Michelle kot mamo, odvetnico, avtorico, vodjo, prvo damo in njegovo najboljšo prijateljico. ''Ne predstavljam si življenja brez tebe,'' je Barack še zapisal o svoji 'Miche'.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tako je danes videti fatalna lepotica iz serije Nikita
Preberi še
Tako je danes videti fatalna lepotica iz serije Nikita

Obama, ki je kot 44. ameriški predsednik zaprisegel 20. januarja 2009, je Michelle Robinson spoznal junija 1989. "Ni mu bilo mar, kaj mislijo drugi in kakšen je videti. Ni se zanimal za modo, zelo pa so ga zanimala pomembna vprašanja. Bolj je skrbel za delo, ki ga je opravljal v skupnosti kot za svoj videz," ga je na začetku prvega mandata opisala Michelle. Ko je prvič srečala svojega bodočega moža, se je najprej vprašala, kakšno ime je Barack Obama. "Moja domneva je bila, da mora biti ta moški malo čuden.'' Obama se takrat zaposlil v čikaški odvetniški pisarni Sidley Austin, kjer je delala tudi sama. Ko ga je bolje spoznala, sta se takoj ujela. "Bil je zabaven. Sebe ni jemal preveč resno. Razmišljal je zelo trezno, čeprav je v primerjavi z mojimi mislimi prihajal iz zelo eksotičnega okolja. Skozi leta se ni veliko spremenil."

Michelle Obama na svoj poročni dan 3. oktobra 1992
Michelle Obama na svoj poročni dan 3. oktobra 1992 FOTO: Profimedia
Tako je danes videti Monica Lewinsky!
Preberi še
Tako je danes videti Monica Lewinsky!

Par sta postala tistega poletja in se zaročila leta 1991, poročila pa 3. oktobra 1992. Michelle je pred nekaj leti razkrila, da sta se dlje časa trudila zanositi. Ko sta nato le spočela otroka, je Michelle v prvih tednih nosečnosti splavila. ''Počutila sem se izgubljeno in osamljeno, kot bi mi spodletelo, ker nisem vedela, kako pogosti so splavi, saj ne govorimo o njih. Biološka ura je resnična,'' je dejala Obamova in razkrila, da sta se kasneje odločila za umetno oploditev, v njun zakon pa sta se rodili hčerki Malia Ann (1998) in Natasha (2001).

Tako je danes videti seksi igralka, ki je upodobila bojevnico Xeno
Preberi še
Tako je danes videti seksi igralka, ki je upodobila bojevnico Xeno

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479