Moskisvet.com
Mia Threapleton Kate Winslet

Seksi

Tako privlačno hčerko ima Kate Winslet, redko je vidimo v javnosti

M.S.
16. 05. 2023 07.00
0

Britanska igralka Kate Winslet, ki se je proslavila z vlogo v filmu Titanik, ima tri odrasle otroke. Med njimi je tudi Mia Threapleton, ki je šla po maminih stopinjah in se je z mamo nedavno pojavila na rdeči preprogi.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Vroča Hrvatica razkrila, kako ''v resnici'' služi denar
Preberi še
Vroča Hrvatica razkrila, kako ''v resnici'' služi denar

47-letna Kate Winslet je pred več kot četrt stoletja zaigrala v enem najbolj legendarnih filmov Titanik. Britanska igralka se je nedavno na rdeči preprogi na podelitvi nagrad Britanske akademije za filmsko in televizijsko umetnost (Bafta) pojavila v družbi 22-letne hčerke Mie Threapleton, ki je z njo nastopila v seriji 'Jaz sem Ruth', ki jo je Kate napisala s filmskim ustvarjalcem Dominicom Savagom in za katero je nedavno prejela omenjeno nagrado.

To je lastnica najbolj seksi zadnjice na svetu
Preberi še
To je lastnica najbolj seksi zadnjice na svetu

Bilo je sploh prvič, da sta mama in hči pred kamero zaigrali skupaj. ''Če bi lahko nagrado prepolovila, bi jo polovico dala moji hčerki Mii Threapleton,'' je v govoru dejala Kate. Obe s hčerko sta ob razglasitvi jokali. ''Sploh ni potrebovala moje pomoči. Tu pa tam sem ji razrila kakšen tehnični trik. To so bile zgolj malenkosti, kot je recimo sprememba očesne linije. Teh stvari te nihče ne nauči, pridejo z izkušnjami,'' pove Kate.

Ponočevanje in narodnjaki, tako si Dončić polni baterije
Preberi še
Ponočevanje in narodnjaki, tako si Dončić polni baterije

Mia se je Kate rodila v razmerju z Jimom Threapletonom, s katerim je bila poročena med letoma 1998 in 2001. Očetov priimek ji je omogočil, da je igralsko kariero začela brez dodatnega pritiska, ki je na plečih otrok slavnih staršev (nepo otroci). Kate se zdi dejstvo, da nosi očetov priimek, prednost in ne slabost. ''Ko izbirajo igralce, nihče ne ve, da je moja hči, kar je zelo pomembno za njeno samozavest,'' pove z oskarjem nagrajena igralka. ''Tako večina ljudi ne ve, da je moja hčerka in nima nobenih privilegijev – zgolj velik talent.'' Na avdicijah ljudje niso vedeli, da ima slavno mamo in direktno povezavo s Hollywoodom, kar je pripomoglo k njeni samopodobi. Da ima igralski talent, priča dejstvo, da je dobila prvo vlogo že na svoji prvi avdiciji.

Zvezdnik se danes sramuje, da je bil nekoč vegan
Preberi še
Zvezdnik se danes sramuje, da je bil nekoč vegan

Kate ima poleg Mie tudi 19-letnega sina Joeja Afinija, ki ga ima z razmerja s Samom Mendesom ter 9-letnega sina Beara Blaza iz razmerja z Edwardom Abelom Smithom, s katerim je poročene od leta 2012. Kljub zvezdniškemu statusu skuša biti običajna mama. ''Želela sem, da imajo moji otroci normalno otroštvo in da se ne počutijo posebni zgolj zaradi mojega poklica. Iz lastnega otroštva se spomnim drobnih reči, piščančje juhe, smeha ob večerih, šolskih malic ... in tega si želim tudi za svoje otroke.''

Tako je danes videti nekdanji nogometaš Fernando Torres
Preberi še
Tako je danes videti nekdanji nogometaš Fernando Torres

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497