SEKSI

Tako je danes videti eksotična igralka, ki se je pred 20 leti povsem razgalila

M.S.
16.03.2023, 5:00
0
Eksotična lepotica danes resda šteje že 56 let, a še naprej navdušuje s svojo brezčasno lepoto. Ko je Tia Carrere nedavno smuknila v bikini, je moškim ob pogledu nanjo še vedno zastal dih.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Neverjetna preobrazba: od suhljate mame do fitnes boginje pri 42

V Honoluluju na Havajih rojena igralka in pevka Tia Carrere se je proslavila s filmom Waynov svet. Kariero je začela graditi kot pevka – leta 1993 je izdala svoj debitantski album Dream – a ta eksotična lepotica kitajsko-filipinsko-španskega porekla je po selitvi v Los Angeles, kjer živi tudi danes, zaplavala v igralske vode, ni pa se odpovedala ljubezni do glasbe.

PREBERI ŠE
Slovenska resničnostna zvezdnica podlegla estetskim popravkom

Sprva je nastopala pretežno v televizijskih vlogah, predvsem nadaljevankah, kasneje pa se je začela pojavljati v različnih filmih. Najbolj odmevni sta vlogi Cassandre Wong v že omenjenem filmu Waynov svet (1992) in v filmu Resnične laži (1994), kjer je zaigrala ob Arnoldu Schwarzzenegerju. Nepozabna je tudi njena vloga učiteljice v najstniški komediji My Teacher's Wife. Kasneje se je pojavila še v resničnostnem šovu Dancing with the Stars in The Celebrity Apprentice.

PREBERI ŠE
Tako je danes videti igralka iz serije Midve z mamo

Prvič je bila poročena s producentom Elieom Samahom, s katerim se je leta 2000 ločila, drugič pa je v zakonski jarem skočila leta 2002, ko je postala žena Simona Wakelina. Paru se je leta 2005 rodila hčerka Bianca, zaradi nepremostljivih razlik pa sta se leta 2010 ločila in si delita skrbništvo hčerke. Leta 2003 je pozirala tudi za revijo Playboy.

PREBERI ŠE
Žalosten razlog, zakaj Morgan Freeman nosi rokavico

Še danes je Althea Rae Duhinio Janairo, kot je njeno pravo ime, aktivna na filmskem področju, nedavno pa se je pojavila tudi na podelitvi oskarjev, kjer je navdušila s svojim stasom. Le redko kdo ve, da je v preteklosti za svojo glasbo osvojila dva grammyja.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Češka seks ikona, ki so jo primerjali z Brigitte Bardot, slavi 80 let