SEKSI

Tako je 30 let kasneje videti igralka iz Dosjejev X, ki je na oskarjih leta 2001 pokazala preveč

M.S.
16.03.2023, 14:09
0
Gillian Anderson je zaslovela z vlogo v kultni znanstvenofantastični seriji Dosjeji X, v kateri je upodobila nepozaben lik agentke Dane Scully. Pred časom je dejala, da bi lik obudila le, če bi bila serija manj seksistična.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Hollywoodska igralka Gillian Anderson ostaja prava lepotica, kljub temu da ni več ravno rosno mlada. Nekoč je blestela v TV-seriji Dosjeji X (1993-2002), leta 2001, ko je bila na vrhuncu slave, pa je na zabavi po podelitvi oskarjev burila moško domišljijo z obleko, ki je razgalila glavnino hrbta in upadljive tangice. Videz, ki je šel v hollywoodski anale, a skozi današnje vatle pravzaprav ni nič posebnega, saj številne zvezdnice po rdeči preprogi hodijo domala gole.

Kot je Andersonova pojasnila leta 2016, tangice niso bile del stajlinga in jih je oblekla zgolj zaradi tega, da z obleko Eduarda Lucera slučajno ne bi razkrila preveč. Za to se je odločila tik pred podelitvijo. V primeru, da ne bi nosila hlačk, so skozi obleko prišle do izraza njene sramne dlake.

54-letni Gillian danes številni očitajo, da je prevečkrat obiskala lepotnega kirurga, kljub temu pa še vedno deluje precej mladostno in naravno. Kot mama treh ostaja aktivna. Američanka je med drugim v zadnjem obdobju stopila tudi v čevlje britanske premierke Margaret Thatcher v seriji The Crown in čevlje prve dame ZDA Eleanor Roosevelt v seriji The First Lady.