SEKSI

Slovenska resničnostna zvezdnica podlegla estetskim popravkom

M.S.
15.03.2023, 5:00
1
Nina Radi, ki smo jo lahko spremljali v resničnostnem šovu Sanjski moški in Kmetija, je razkrila, da se je poslužila te pomlajevalne tehnike obraza.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Danes številne ženske in moški iščejo pot do večne mladosti in botoks je eden od načinov, ki to navidezno omogoča. Zanj se je odločila tudi resničnostna zvezdnica Nina Radi, ki smo jo lahko spremljali v šovih Sanjski moški in Kmetija in se je v preteklem letu ubadala s številnimi zdravstvenimi težavami ter prestala operacijo, zaradi hormonske terapije pa so ji po njenih navedbah zrasle tudi dojke.

Nina Radi je nastopila v šovu Sanjski moški in Kmetija.
Nina Radi je nastopila v šovu Sanjski moški in Kmetija./ FOTO: POP TV

Pomlajevanje obraza z botoksom še vedno velja za najpogostejši poseg v lepotni oz. plastični kirurgiji, v veliki meri eliminira in prepreči gubice. Gre za varen in učinkovit poseg, ki se uporablja predvsem na zgornjem delu obraza.

Spomnimo, da je Nina v preteklosti prebolela raka, ki je pustil svoje posledice. Oktobra leta 2022 je 33-letna Mariborčanka na družbenih omrežjih med drugim zapisala: ''Naj razjasnim, da ne pišem te objave, da bi se komu zasmilila. Za del moje zgodbe in objavo sem se odločila izključno zaradi vseh deklet, mamic, žena, ki so se same ali pa skupaj s svojimi bližnjimi borile ali pa se borijo s podobno situacijo. Situacija se vleče že nekako od borbe z rakom dalje, se pravi dobrih pet let. Po borbi z rakom sem leta kasneje utrpela še obsežne raztrganine desnega stopala, kar mi je pustilo določeno stopnjo invalidnosti. Začelo je prihajati do situacije, ko sem kričala od ostre bolečine. Šla sem na nove ginekološke preiskave, ki so odkrile še večjo, kar sedem centimetrov veliko bulo na desnem jajčniku. Preden sem odšla na operacijo, me je moja prijazna kirurginja vprašala, ali bi poleg operacije preverili, če je sploh možnost, da zanosim po naravni poti. Ko sem od zdravnice slišala besede, da nosečnost ne bo možna, sploh po naravni poti, sem komaj zadrževala solze.''

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Ksenija Kranjec: Ne zdi se mi kulturno, da se po 30. vlačim po šovih

Nina se zaveda, da bo zaradi lepotnega posega oz. uporabe botoksa tarča  kritik, za vse te pa je v angleščini zapisala: ''Botoks ... Na koncu te bodo v vsakem primeru obsojali, zato delaj, kar te osrečuje.'' Še ko se je podajala v boj za Sanjskega moškega v prejšnji sezoni tega šova, je zapisala: ''Ljudje, ne obupajte in sledite svojemu srcu. Življenje je prekratko, da bi bili razočarani, ker se niste dovolj potrudili glede nečesa, kar ste si želeli. Sama sem že pred leti prenehala šteti svoje medalje, saj mi številka nič ne pomeni. Vse, kar šteje, so spomini in doživetja.'' Sicer pa je Ninin življenjski moto: ''Sledi svojemu srcu, osredotoči se na dobro in nikoli ne obupaj.''

PREBERI ŠE
Kristina Miler: ''Če je prava ljubezen, vidiš samo tisto osebo in nobene druge''

Zadnjo sezono šova Sanjski moški in Kmetija si še vedno lahko ogledate na VOYO.

PREBERI ŠE
Bila je najlepša tenisačica na svetu, omrežila je Trumpa, danes je homoseksualka