Moskisvet.com
ZALA - NASLOVNICA

Seksi

Sramežljiva slovenska pevka, ki ne mara pozornosti javnosti, le ni tako zelo sramežljiva

A.P.
15. 05. 2020 11.59
1

Lanskoletna zmagovalca Eme, Zala Kralj in Gašper Šantl, te dni obujata spomine na pretekli maj, ko sta odpotovala v Izrael, kjer sta Slovenijo zastopala na Evroviziji. Takrat sta sončne žarke lovila na plažah Tel Aviva, tokrat pa je situacija zaradi koronavirusa drugačna, a mlada pevka te dni vseeno lovi vitamin D.

Zala Kralj in Gašper Šantl sta po lanski zmagi na EMI in udeležbi na Evroviziji zavihala rokave in pridno ustvarjata novo glasbo. Čeprav paru, ki nastopa pod umetniškim imenom Zalagašper, soj žarometov ni več tuj, pa se zdi, da ga nikoli nista zares posvojila, zato toliko bolj preseneča objava fotografije pred kamerami zadržane Zale, ki se sonči zgoraj brez in pri tem le malo prepušča domišljiji.

Zala in Gašper sta pred letom dni Slovenijo zastopala na Evroviziji, od takrat pa sta zvezda stalnica na slovenski glasbeni sceni.
Zala in Gašper sta pred letom dni Slovenijo zastopala na Evroviziji, od takrat pa sta zvezda stalnica na slovenski glasbeni sceni. FOTO: Miro Majcen
Vitka kot še nikoli: Adele še naprej preseneča s postavo
Preberi še
Vitka kot še nikoli: Adele še naprej preseneča s postavo

Očitno močno pogreša čase, ko smo lahko brez omejitev potovali in nismo tvegali kazni, ko smo razgrnili brisačo na plaži, kar pa Zale ne ustavi, da si je ne bi razgrnila in lovila sončnih žarkov, čeravno samo skozi okno.

Bi ji pripisali 70 let?
Preberi še
Bi ji pripisali 70 let?
Zala se sonči kar doma.
Zala se sonči kar doma. FOTO: Instagram

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497