SEKSI

Shania Twain je danes povsem neprepoznavna

M.S.
03.02.2023, 5:00
4
Le kdo ne pozna kanadske pevke Shanie Twain, ki še danes ostaja kraljica country glasbe in katere skladbe smo nekoč znali na pamet? Marsikdo je danes na ulici ne bi prepoznal.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Shania Twain velja za eno največjih glasbenih zvezdnic vseh časov.
Shania Twain velja za eno največjih glasbenih zvezdnic vseh časov./ FOTO: Profimedia

Shania Twain – njeno pravo ime je Eilleen Regina Edwards – velja za eno največjih zvezdnic country glasbe, ki pa se je proslavila tudi v pop glasbi. Kljub temu, da je na glasbenem področju blestela, je bilo njeno zasebno življenje vse prej kot rožnato. Med najbolj travmatične izkušnje 57-letna Kanadčanka prišteva varanje njenega tedanjega moža, producenta Roberta Johna Langa, ki je imel sicer veliko zaslug za njen uspeh. Ta jo je prevaral z njeno najboljšo prijateljico, kasneje pa se je Shania poročila z nekdanjim možem taiste prijateljice. Ko se je rodila, so jo razglasili za mrtvo, saj ni dihala, zdravnik pa je, kot je bilo tedaj v navadi, njeni mami že podal cigareto, ko je Shania le zadihala. Njuna starša sta življenje tragično izgubila v prometni nesreči, ko je bila stara komaj 22 let. Svoj glasbeni prvenec je izdala leta 1993, s katerim pa se ni proslavila, zato pa sta naslednja dva iz nje naredila svetovno zvezdo. Med letoma 2004 in 2017 je nismo videli na glasbeni sceni, saj se je umaknila zaradi borelioze, zaradi česar ni mogla uporabljati svojega glasu, kot bi si želela. Pred časom je imela tudi hudo obliko covida-19, a zdaj je nazaj.

PREBERI ŠE
Jennifer Lopez znova dviga temperaturo

Ko se je na promociji svojega novega albuma 'Queen of Me' pojavila z novo frizuro, smo pevko komajda prepoznali, potem ko se je iz rjavolaske prelevila v blondinko. Shania promovira že šesti studijski album, prvi po letu 2017, ki mu bo sledila tudi turneja. Preteklega decembra je znova skočila v leopardjo obleko, s katero je pred četrt stoletja navdušila v videospotu za skladbo 'That Don't Impress Me Much'.

PREBERI ŠE
Tako je danes videti neretuširano telo 'najlepše ženske na svetu'

PREBERI ŠE
Bila je zvezdnica 90., danes je brezdomka