Moskisvet.com
Lindsey Vonn

Seksi

Seksi za umret! Lindsey Vonn spodaj brez

A.P.
29. 04. 2020 06.00
0

Tako kot večina, tudi nekdanja alpska smučarka Lindsey Vonn te dni veliko sestankov opravi kar preko videokonferenc. Delo od doma prinaša številne prednosti, saj smo lahko, vsaj delno, bolj udobno napravljeni. Vonnova, na primer, je na sestankih kar brez hlač(k).

Lindsey Vonn je ne samo najuspešnejša alpska smučarka vseh časov, pač pa tudi ena najbolj privlačnih športnic. Čeprav je po lanski sezoni smučke obesila na klin, še vedno zna opozoriti nase. Še naprej ohranja formo in izklesano postavo, ki pride do izraza ob njenih številnih seksi opravah.

Vonnova kot vroča kraljica sambe
Preberi še
Vonnova kot vroča kraljica sambe

Tokrat je ubrala nekoliko drugačno taktiko, s katero je dvignila pritisk moškim. Na posnetku jo vidimo kot sodobno poslovno žensko, a v slogu številnih televizijskih voditeljev, ki so pod pasom včasih brez hlač, tudi Vonnova na sestankih teh ne nosi. ''Za sestanke prek Zooma hlače niso potrebne,'' je zapisala, potem ko je končala namišljen pogovor.

Popustila zadrga: Lindsey pokazala (pre)več
Preberi še
Popustila zadrga: Lindsey pokazala (pre)več

Američanka je sicer s svojim zaročencem, profesionalnim hokejistom P. K. Subbanom, v Los Angelesu nedavno kupila razkošno vilo na vrhu hriba, za katero je par odštel nekaj več kot 6,2 milijona evrov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497