Moskisvet.com
Noemi Bocchi Totti

Seksi

Se je slavni nogometaš ločil zaradi te lepe cvetličarke?

M.S.
13. 07. 2022 07.50
1

Kar se je že dlje časa šušljalo, se je naposled uresničilo – upokojeni nogometaš Francesco Totti se po 17 letih zakona ločuje od Ilary Blasi, voditeljice priljubljenega resničnostnega televizijskega šova L'isola dei famosi (Otok slavnih). Njegovo srce naj bi bilo oddano tej lepotici.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Legendarni italijanski nogometaš Francesco Totti, ki je vso svojo kariero preživel pri italijanski Romi, se po 17 letih zakona ločuje od Ilary Blasi, potem ko se je njuna skupna zgodba dokončno zaključila že pred nekaj meseci. 45-letni nekdanji nogometaš in Blasijeva – mediji so ju označili za italijansko različico zakoncev Beckham – sta govorice sprožila, ko je Totti pred meseci praznoval 45. rojstni dan, na zabavi pa Blasijeva ni bila prisotna. Tudi na družbenih omrežjih sta izbrisala skupne fotografije. Za razpad zveze naj bi bila kriva njegova nezvestoba, čeprav sam to odločno zanika. ''V zadnjem času sem poslušal stvari o sebi in svoji družini. Ni prvič, da so do mene prišle lažne novice. Prosil bi vse, ki o tem pišete, da ste pazljivi, saj so vpleteni tudi otroci in otroke je treba spoštovati. Resnično sem utrujen od tega, da moram vse zanikati,'' je potožil Totti. Par, ki se je poročil leta 2005 – poroko je prenašala italijanska televizija – ima tri otroke, in sicer sina Cristiana ter hčerki Chanel in Isabel.

Francesco Totti in Ilary Blasi se po 17 letih zakona ločujeta.
Francesco Totti in Ilary Blasi se po 17 letih zakona ločujeta. FOTO: Profimedia
Je fatalna Makedonka kriva, da je Shakira nagnala Piqueja?
Preberi še
Je fatalna Makedonka kriva, da je Shakira nagnala Piqueja?

''Po dvajsetih letih skupnega življenja in treh čudovitih otrocih je mojega zakona s Francescom Tottijem konec,'' je nedavno sporočila Ilary, ki je prosila za zasebnost njene družine. ''Skušal sem premagati krizo zakona (zakonska kriza se je vlekla že od konca Tottijeve nogometne kariere, op.p.), a danes razumem, da je odločitev za razhod, četudi je ta boleča, neizbežna. Vse, kar sem rekel in storil v preteklih mesecih, je bilo, da zaščitim najine tri otroke, ki bodo vedno prioriteta v mojem življenju. Ilary bom še naprej stal ob strani pri njihovi vzgoji,'' pa je kmalu zatem sporočil Totti, ki ga je nakup brezdlake mačke njegove žene leta 2020 tako spravil ob živce, da se je o tem potožil soigralcem.

Tako vročo sestro ima Neymar
Preberi še
Tako vročo sestro ima Neymar

V preteklosti so se širile govorice, da je bila v afero vpletena tudi 41-letna Ilary – ta je v preteklosti glas posodila tudi liku v risani seriji Simpsonovi in bila nekdanja tekmovalka za miss Italije – ki naj bi ji posteljo grel igralec Luco Marinelli, s katerim se je pogosto videvala, medtem ko naj bi Totti, ki pri Romi, za katero je dal kar 250 golov, uživa kultni status, užival v objemu s 34-letno cvetličarko iz Rima, Noemi Bocchi, ki je diplomirala na zasebni univerzi LUMSA. Z njo naj bi užival že več kot leto dni. Ta se medtem ločuje od Maria Causija, lastnika lokalnega rimskega kluba Tivoli, s katerim ima dva otroka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Toliko znašajo tedenske plače najbolje plačanih nogometašev na svetu
Preberi še
Toliko znašajo tedenske plače najbolje plačanih nogometašev na svetu

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470