Moskisvet.com
Sarah Michelle Gellar

Seksi

Za njo so nekoč vzdihovali vsi moški, danes pa je videti tako

M.S.
24. 07. 2023 05.00
0

Ameriška igralka Sarah Michelle Gellar, danes znana kot Sarah Michelle Prinze, je poročena z igralcem Freddijem Prinzem Juniorjem, ki je igralstvo vmes delno zamenjal za štedilnik.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Sarah Michelle Gellar in Freddie Prinze Jr. sta bila svoj čas dva najbolj zaželenih igralcev in vročih parov v Hollywoodu. Gellarjeve se spomnimo predvsem po vlogi Buffy Summers in vlogi usodne zapeljivke v filmu Podle igre (Cruel Intentions) iz leta 1999, Prinza pa po vlogah v pretežno romantičnih komedijah in grozljivkah. Če se prva še naprej ukvarja z igralstvom, je njen mož vmes zaplaval tudi v kuharske vode, kar je bil po zaslugi njegove mame vedno rezervni načrt za primer, da mu v igralstvu ne uspe. Že pred leti je izdal svojo prvo kuharsko knjigo, kljub temu pa ni povsem opustil igralstva, a še zdaleč ni več tako iskan kot nekoč.

Še vedno poročen z lepotico, pa se že naslaja nad oblinami druge
Preberi še
Še vedno poročen z lepotico, pa se že naslaja nad oblinami druge
Slavni 59-letni glasbenik ljubi seksi študentko
Preberi še
Slavni 59-letni glasbenik ljubi seksi študentko

Gellarjeva je svetovno slavo pridobila z vlogo v seriji Buffy – Izganjalka vampirjev iz leta 1997, v kateri je igrala naslovno junakinjo, ki je brezkompromisno pobijala stvore. Zadnja leta živi proč od soja žarometov in stran od rdečih preprog ter se posveča predvsem svoji družini. S 47-letnim Freddijem imata hčerko in sina, kljub temu, da je igralka danes stara že 46 let, pa je še vedno videti izjemno mladostno in zapeljivo, skorajda kot v časih, ko je igrala v filmu Podle igre, za potrebe katerega je posnela kultni lezbični prizor s Selmo Blair, s katero sta še danes v tesnih stikih.

Izgubila 83 kilogramov in se spremenila v lepotico
Preberi še
Izgubila 83 kilogramov in se spremenila v lepotico
Zato so ljudje obsedeni s stopali igralke Margot Robbie
Preberi še
Zato so ljudje obsedeni s stopali igralke Margot Robbie

Sarah in Freddie sta par vse od leta 2000 – spoznala sta se na snemanju filma 'Vem, kaj ste zakrivili lansko poletje' leta 1997 – zaročila sta se leto kasneje, leta 2002 pa po zaključku snemanja filma Scooby-Doo skočila v zakonski jarem. Sta eden redkih hollywoodskih parov, ki je prestal zob časa in se ognil pretresom in škandalom. Ker je igralka, ki je bila nekoč uspešna drsalka in je tudi nosilka črnega pasu v taekwondoju, nastopila v številnih grozljivkah – 'Vem, kaj ste zakrivili lansko poletje', 'Krik', 'Zamera', 'Zrak, ki ga diham' itd. – se je je prijel vzdevek ''kraljica krika''. Zaradi oglasa za slovito prehransko verigo s hitro prehrano, ki ga je posnela še kot petletna deklica, ji je bil za dve leti prepovedan vstop v najbolj priljubljeno verigo s hitro prehrano na svetu, potem ko je zadeva dobila sodni epilog. Prvi igralski premor si je vzela leta 2009 in nato še leta 2011, leta 2022 pa je posnela prvi film po 13-letni pavzi. Bolj pogosto smo jo medtem videli v raznih TV-serijah ali slišali kot glas, ki ga je posodila animiranemu liku.

Takšna je seksi ''razočarana gospodinja'' brez ličil
Preberi še
Takšna je seksi ''razočarana gospodinja'' brez ličil

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470