moskisvet
SEKSI

Prevroča za Tinder: izbrisali njen profil, češ da ni resnična

15.02.2020, 6:00
7
26-letna Holly Valentine je obtožila najbolj popularno aplikacijo za zmenke oz. spolne avanture, da so ji onemogočili dostop, ker je prelepa.

''Ne verjamejo, da sem resnična,'' trdi Holly Valentine, ki so ji po številnih prijavah deaktivirali račun na Tinderju, saj so bili mnogi uporabniki prepričani, da je preveč privlačna, da bi bila resnična, in da je njen profil lažen.

PREBERI ŠE
Mlada Ukrajinka nedolžnost prodala za 1,2 milijona evrov

Američanka, ki živi v Kaliforniji je sicer še kako resnična in ima na Instagramu 1,2 milijona sledilcev, kjer redno objavlja vroče fotografije, na katerih kaže veliko gole kože. ''Zelo resnična sem in to je vsakomur takoj jasno. Ko me ljudje prvič srečajo v živo, pravijo, da sem 'v resničnem življenju ista'."

Če pred kamero ni sramežljiva, pa je, kot pravi, povsem drugače, ko gre za spoznavanje ljudi. Zato se je odločila, da preizkusi svojo srečo na Tinderju. Prijavila se je predvsem v želji, da bi spoznavala moške na poslovnih potovanjih.

''Kupila sem najdražji paket, ki omogoča, da spreminjam svojo lokacijo (in vidi uporabnike s celega sveta, op. p.),'' razlaga domnevno sramežljiva 26-letnica. ''86 ameriških dolarjev je veliko. Uporabila sem spodobne fotografije, storila vse tako, kot je treba, nekajkrat podrsala v desno in dobila nekaj 'ujemanj'.'' A še preden ji je s kom uspelo navezati stik, so jo pregnali s Tinderja in zasuli s sporočili, da je prelepa, da bi bila resnična. ''Zakaj bi bilo dekle, kot si ti, na Tinderju,'' so se spraševali mnogi. ''Tudi modeli so lahko sramežljivi,'' odgovarja dekle iz Los Angelesa, ki je bila izgnana le nekaj ur, potem ko je ustvarila svoj profil.

''Nikogar mi ni uspelo spoznati, niti zares uporabljati aplikacije,'' trdi Holly, ki dodaja, da ji je Tinder sicer povrnil stroške, ni pa ponudil pojasnila, zakaj so ji onemogočili dostop. Zato je kot uporabnica iPhona kontaktirala ekipo Tima Cooka, a Apple ji je odvrnil, da je to zadeva Tinderja. Ta, vemo, prepoveduje objavo golih in eksplicitnih fotografij, a Valentine trdi, da so bile njene fotografije neškodljive.

To pa ne moremo trditi za njen Instagramov profil, kjer sočnih in žgečkljivih selfijev ne manjka. Pravi, da so na njen naslov v preteklosti priromala številna nespodobna vabila, tudi fetišistov. ''Eno željo sem nekoč izpolnila, a tega se ne grem več.'' Samooklicana strokovnjakinja za znamke in življenjski slog ima profil tudi na spletni platformi OnlyFans, kjer naročnike zalaga z vročimi fotografijami, kljub temu pa trdi, da je povsem običajno dekle, ki da se enkrat obleče kot seks bomba, spet drugič kot povsem običajna študentka.

PREBERI ŠE
Mama in hčerka odprli skupni profil z žgečkljivo vsebino

Čeprav so jo izključili s Tinderja, ima nasvet za vse, ki ji želijo dvoriti. ''Ne trudite se preveč. Najbolj privlačni smo namreč takrat, ko smo zvesti sami sebi. Prav tako imam rada, da moški lepo diši." Zdaj, ko poznaterecept do njenega srca, pa v akcijo.