SEKSI

Ne boste verjeli, kako je ta lepotica videti danes

A.P.
27.10.2020, 11:40
4
Amber Luke je bila nekoč ''samo še ena'' privlačna blondinka, a je danes – oziroma 100.000 evrov kasneje – povsem drugačna in izstopa, kamorkoli pride. Za to se ima zahvaliti predvsem tisoč in eni tetovaži.

Amber Luke je s sledilci pred kratkim delila še neobjavljene fotografije iz časov, ko njeno telo še ni bilo polno telesnih poslikav in uhanov. 25-letnica je bila do 18. leta videti kot povsem običajna najstnica, a sovraštvo do lastnega telesa in ljubezen do preobrazb sta jo spremenila do neprepoznavnosti.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Ekstremna preobrazba: odstranil si je nos in ušesa, da bi bil podoben nezemljanu

Avstralka iz Brisbana je za telesne preobrazbe, ki segajo od glave do pet, zapravila že več kot 100.000 evrov. Polovico tega zneska je zapravila za skoraj 600 tetovaž, ki prekrivajo 98 odstotkov njenega telesa, med drugim si je dala v očesi vbrizgati modro črnilo. Zaradi tega je bila kar tri tedne slepa, saj je šel tetovator med posegom z iglo pregloboko. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Preostanek je zapravila za druge(ekstremne) telesne spremembe in sicer za cepljenje jezika na pol, povečanje prsi, vbrizgavanje polnil v ličnice in ustnice, za ušesne vsadke in za brazilski dvig zadnjice (vbrizgavanje lastne maščobe). Pred kratkim je dejala, da je z ekstremni posegi zaključila, da pa se pred tem ni počutila udobno v lastni koži. ''Ne skrbi me, kako bom videti, ko bom starejša. Vsi se staramo in pri sedemdesetih ni nihče pretirano lep.''

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Hudič v človeški podobi: preobrazba, ki šokira

''Modrooka deklica belega zmaja,'' kot se naziva sama, je imela pri osemnajstihzgolj pirsing na licu in tetovaži na predelu ključnice in reber. ''Brez obraznih tetovaž, samo dermalni pirsing,'' je nedavno zapisala na Instagramu, kjer je v preteklosti že delila svoje travme iz mladosti. ''Takšna sem bila pri osemnajstih. Depresivna, nagnjena k samomorilnosti – bila sem živ mrlič. Otopela. Večino časa sem se sovražila. To sovraštvo je bilo res globoko in me je razžiralo. A spremenila sem se v osebo, na katero sem ponosna. Močna sem in točno vem, kdo sem in česa si želim.''

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Tattoo artist Uroš Grahek: stranke, ki so želele tatuje na teh mestih, so dobile košarico

Zaradi svojega videza je naletela na mešane odzive, a pravi, da je negativni komentarji ne prizadenejo. ''S svojim početjem nikomur ne škodujem. Delam to, kar hočem, in če zaradi tega zjutraj z veseljem vstanem in sem zato srečna, potem bom to tudi počela,'' se ne da motiti mlada Avstralka, ki je pred kratkim priznala, da trpi za kratkotrajno izgubo spomina, kar je posledica jemanja drog.

Amber pred posebi.
Amber pred posebi./ FOTO: Instagram

PREBERI ŠE
Neverjetna preobrazba – ne boste verjeli, kako je ta lepotica izgledala pred leti