SEKSI

Pamela Anderson med trojčkom ujela slavnega igralca in ''dokončala delo''

M.S.
27.01.2023, 5:00
0
Igralka Pamela Anderson, ki je pred dnevi obtožila igralca Tima Allena, da ji je na snemanju humoristične serije Sam svoj mojster pokazal svoje spolovilo, je razkrila, da je nekoč v Playboyjevem dvorcu naletela na legendarnega igralca Jacka Nicholsona, ki se je zabaval z dvema dekletoma.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Pamela Anderson je nekdanjega soigralca obtožila, da ji je na filmskem prizorišču neprostovoljno pokazal svoj spolni ud.
Pamela Anderson je nekdanjega soigralca obtožila, da ji je na filmskem prizorišču neprostovoljno pokazal svoj spolni ud./ FOTO: Profimedia

PREBERI ŠE
Kontroverzna romanca: moški v razmerju s 23-letnico, ki je videti kot otrok

55-letna Pamela Anderson, ki je zaslovela z vlogo v seriji Obalna straža, te dni promovira svojo prihajajočo knjigo spominov Love, Pamela. Med drugim je v njej razkrila, kako je nekoč Jacka Nicholsona ujela med seksom z dvema ženskama v kopalnici Playboyjevega dvorca.

Pamela Anderson naj bi nekoč Jacku Nicholsonu pomagala ''dokončati delo''.
Pamela Anderson naj bi nekoč Jacku Nicholsonu pomagala ''dokončati delo''.

PREBERI ŠE
Pamela Anderson – portret seks simbola in Playboyeve rekorderke

''Gospod Nicholson je bil z dvema lepoticama – hihitali so se, poljubljali in bili eden čez drugega. Potrebovala sem ogledalo, se nagnila čez umivalnik in si popravila šminko. Nisem si mogla pomagati, da ne bi pokukala, kaj se dogaja v ozadju in takrat sem ujela njegov pogled. Očitno sem ga s svojo prisotnostjo privedla do ciljne črte, saj je spustil smešen zvok, se nasmehnil in dejal: 'Hvala, draga.'''

Pamela Anderson te dni promovira skorajšnji izid svojih spominov.
Pamela Anderson te dni promovira skorajšnji izid svojih spominov./ FOTO: Profimeda

PREBERI ŠE
Tako je danes videti Carmen Electra, lepotica, ki je nekoč naokoli tekala v rdečih kopalkah in ljubila Princa

V svoji knjigi Andersonova, ki je bila do zdaj petkrat poročena in ima tudi dva sinova, med drugim še razlaga, kako je bila trikrat spolno zlorabljena in kako jo je fant v srednji šoli vrgel iz hitro vozečega se avtomobila, potem ko jo je močno odrinil in ji ni preostalo drugega, kot da odpre vrata. Pristala je v obcestnem jarku, a ker je bila, kot pravi, spretna, ni bilo hujših posledic. Pred dnevi je tudi dejala, da bolečina zaradi intimnega posnetka z njenim tedanjim možem, bobnarjem zasedbe Motley Crue Tommyjem Leejem, iz leta 1995 ne bo nikdar izginila in da posnetka do danes še ni videla, tedanjo izkušnjo pa je primerjala s posilstvom.

Pamela Anderson še danes ne ve, kdo ji je ukradel filmček, ki jo je zaznamoval za celo življenje.
Pamela Anderson še danes ne ve, kdo ji je ukradel filmček, ki jo je zaznamoval za celo življenje./ FOTO: Profimedia

Še danes ne ve, kdo jima je ukradel posnetek, jo je pa to spomnilo na občutek nemoči in travm, ki jih je doživela, ko je bila pri 12 posiljena. ''O tem nima smisla razmišljati. Škoda je bila storjena. Zakaj bi šla še enkrat čez to? Pred tem sem se ogradila. – morala sem se. Gre za obrambni mehanizem, zdaj pa se vse ponavlja,'' je dejala, potem ko je izšla mini serija Pam & Tommy, ki razgalja njuno sočno in divje razmerje, Pamelo pa predstavlja kot žrtev. Pravi, da se počuti, kot da je bil posnetek ponovno ukraden. Pred dnevi je poskrbela za še eno šokantno razkritje, ko je dejala, da ji je med njunim prvim srečanjem igralec Tim Allen leta 1991 pokazal svojega korenjaka, ko je tedaj 23-letna Pamela prvič prišla na prizorišče snemanja serije Sam svoj mojster, kar pa je sam ostro zanikal. Če želite postati sam svoj mojster, si preberite naslednje članke:

PREBERI ŠE
Domača popravila: varjenje za začetnike

PREBERI ŠE
Domača popravila: kako zamenjati kuhinjsko pipo?

PREBERI ŠE
Domača popravila: triki in uporabni nasveti za domače mojstre, 1. del

PREBERI ŠE
Domača popravila: triki in uporabni nasveti za domače mojstre, 2. del

PREBERI ŠE
Domača popravila: orodje, ki ga mora imeti v domači delavnici vsak moški

PREBERI ŠE
Domača popravila: Radiator ne greje? Tako si lahko pomagate

PREBERI ŠE
Domača popravila: kako zamenjati tesnilni silikon?

PREBERI ŠE
Domača popravila: kako zamenjati vtičnico?